Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon félek, hogy baj van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek, hogy baj van, mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Kicsit hosszú lesz, de csak így érthető meg.1 hónapja megismerkedtem társkeresőn egy fiúval, mindketten 27 évesek vagyunk,egy igen mély kapcsolat alakult ki közöttünk még így is, nagyon megszerettük egymást, minden estét msn-en töltöttünk együtt, láttuk egymást webkamerán is, úgy éreztük,hogy már most szerelmesek vagyunk egymásba.Azt mondta,hogy le is törli magát a társkeresőről, meg is tette, ahogy én is,úgy éreztük,hogy nagyon komoly a kapcsolat.Megbeszéltük,hogy találkozunk ma.Tudni kell,hogy van egy betegsége, néha elájul, ahogy én is egyébként. Tegnap este 9-kor hívott,hogy fél óra múlva haza megy és msn-en megbeszéljük a holnapi(a mai) találkozást és már nagyon várja, áradozott róla.Hallottam,ahogy vezetés közben hívott és mondta,hogy előbb rosszul lett, meg kellett állnia a kocsival. Miután egész este vártam,hogy hívjon nem jelzett,csak kicsöngött a telefonja, nem jött msn-re, semmi jel.Ma megint próbáltam hívni, a telefonja nincs bekapcsolva. Nagyon izgulok,hogy esetleg baja lett, hogy történt vele valami,hogy vezetés közben elájult, nem lehet,hogy csak úgy lelépne így előlem, nem, kizárt.Az a baj,hogy nem ismerem a szüleit, a nevüket se tudom,csak azt,hogy az apja révén félig francia és tudom a kocsijának a rendszámát,ami egyébként külföldi.Nagyon félek,hogy valami baja van. Ti mit csinálnátok a helyemben? Nem tudok bizonytalanságban élni. :(
2009. szept. 5. 19:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mást nem tehetsz, csak várhatsz, hogy 1x csak valami jelzés érkezik felőle! Csak nem lett semmi baja ????!!!! /nagyon zárójelesen írnám meg , vannak ám olyan szélhámos pasik, hogy mondanak nem valós dolgokat is, és feleannyira nem gondolják komolyan az egészet, mint Te! Ez tényleg nagyon zárójeles, kívánom ne ez legyen a lekocc!!!/

2009. szept. 5. 20:03
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. Sajnos nagyon tartok attól,hogy már soha nem tudom őt elérni és örök kétségben maradok. :( Remélem tényleg nem lett baja, pedig ez jár egész nap a fejemben, este csak nyugtatóval tudtam aludni, tegnap óta sírok, s a bizonytalanság és aggódás mardossa a szívem. :((
2009. szept. 5. 20:12
 3/15 anonim ***** válasza:
Azért ne kapkodd bánatodban a gyógyszereket, jó? Tapasztalatból írom, hogy amíg nem komoly egy kapcsi egy pasi se érdemli meg, hogy miatta szétszakadjon a szíved!!!! Ha baj van , akkor valamilyen úton módon úgyis értesíteni fog, ha számítasz neki! /Ha nem jelentkezne1-2 napon belül, akkor pedig sírd ki jól magad , hogy tudj új reményekkel továbblépni!/
2009. szept. 5. 20:16
 4/15 anonim ***** válasza:
Jahh azért ne reagáld túl a dolgokat, mert színtiszta szinház az egész társkeresősdi baromság ezért se mentem vele semmire, valójában a legtöbbnek esze ágában sincs ott ismerkedni csak érdekli őket h mennyi suttyó hülyíti az ócska szövegével. Amikor meg rákérdezne az ember csak mély kussolás meg több kiböki hogy esz ágában sincs netes gyökerekkel ismerkedni, felejtsd el az egészet.
2009. szept. 5. 20:28
 5/15 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy nagyon érzékeny vagyok és én ilyen könnyen meg tudok szeretni valakit és beleélem magam. A társkeresőn való ismerkedésnek tényleg ez a hátulütője, viszont valaki ott találta meg élete párját. Az előző páromat is ott ismertem meg és 2 évig együtt voltunk, igaz szétmentünk, de nem azért, mert komolytalan lett volna a kapcsolat.

Csak tényleg azon jár az agyam,hogy lehet baja lett, én ettől tartok nagyon.

2009. szept. 5. 20:55
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha ennyire ideges vagy, akkor hívd fel a legközelebbi kórházat, ami a lakóhelyénél van..A nevét csak tudod..Vagy a helyibeli rendőrség panaszfelvevő irodáját. Legalább rájössz, hogy inkább szélhámos, mint sérült..De ne úgy legyen!!! Kívánom a boldogságod!
2009. szept. 5. 21:14
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak már végre megtudjam az igazságot.
2009. szept. 5. 21:56
 8/15 anonim ***** válasza:
előző vagyok. azért írj, ha kiderült hogy mi történt.
2009. szept. 5. 22:11
 9/15 A kérdező kommentje:
Rendben, megírom.
2009. szept. 5. 23:30
 10/15 anonim ***** válasza:
Na, van vmi?
2009. szept. 7. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!