Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen egy normális fiú sem?
*kérdező bocsi
jah 17f
am már hozzászóltam:D
b@szki, nemár. Ne itt akarjatok már ismerkedni, basszus. Drága kedves kérdező (az összes ilyen jellegű kérdés lány-kérdezőit ezentúl Annának fogok hívni, ha az , ha nem :D), menj el valami barátnőddel egy kávézóba valamelyik délután... ott tutira találsz valami értelmes krampót.
18F
Hülye a kérdés magában, mert én is kapásból visszakérdezhetnék hogy akkor hol vannak a rendes erkölcsös csajok akik viszont a párjukkal megfelelően oldottak. Mert ugye ne tévesszük össze az erkölcsösséget a prűdséggel ami a kapcsolat rovására mehet.
Amúgy meg azt válaszolom hogy vannak rendes alakok is pl ha a mai felfogással mondanom kéne egyet jópár haverom teljesen megbízható pofa és én is az vagyok, csak az ilyeneket általában nem szokás észrevenni vagy ha igen akkor nagyívben kerülik. De hajrá meg lehet próbálni megtalálni az aranyat a kavics közt, kellene egy jóadag emberismeret meg még nagyobb mázli hozzá, de utána még nagyobb az öröm meg a sikerélmény ha sikerül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!