Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincsen egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen egy normális fiú sem?

Figyelt kérdés
Szép lány vagyok.Legalábbis sokan ezt állítják.Nem viselkedem úgy,mint egy könnyűvérű fruska,mégis megtalálnak a legnagyobb tahók.Az összes fiúnak,aki közeledik hozzám,annak csak szexre kellek.Nem mondom,hogy nekem egy nagyon komoly kapcsolatra lenne szükségem 16 évesen,de,azért nekem nem szexből áll egy ismeretség/kapcsolat.Miért van az,hogy egy normális fiú sem talál meg?Hiába keresek,azok vagy foglaltak vagy számomra már idősek.Valakinek valami ötlete/tanácsa?
2009. szept. 5. 18:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
kérező küljd privátot ha keresel egy normális srácot
2009. szept. 5. 20:17
 12/20 anonim ***** válasza:

*kérdező bocsi

jah 17f

am már hozzászóltam:D

2009. szept. 5. 20:18
 13/20 anonim ***** válasza:

b@szki, nemár. Ne itt akarjatok már ismerkedni, basszus. Drága kedves kérdező (az összes ilyen jellegű kérdés lány-kérdezőit ezentúl Annának fogok hívni, ha az , ha nem :D), menj el valami barátnőddel egy kávézóba valamelyik délután... ott tutira találsz valami értelmes krampót.

18F

2009. szept. 5. 20:47
 14/20 anonim ***** válasza:

Hülye a kérdés magában, mert én is kapásból visszakérdezhetnék hogy akkor hol vannak a rendes erkölcsös csajok akik viszont a párjukkal megfelelően oldottak. Mert ugye ne tévesszük össze az erkölcsösséget a prűdséggel ami a kapcsolat rovására mehet.

Amúgy meg azt válaszolom hogy vannak rendes alakok is pl ha a mai felfogással mondanom kéne egyet jópár haverom teljesen megbízható pofa és én is az vagyok, csak az ilyeneket általában nem szokás észrevenni vagy ha igen akkor nagyívben kerülik. De hajrá meg lehet próbálni megtalálni az aranyat a kavics közt, kellene egy jóadag emberismeret meg még nagyobb mázli hozzá, de utána még nagyobb az öröm meg a sikerélmény ha sikerül. :D

2009. szept. 5. 21:24
 15/20 A kérdező kommentje:
Én próbálkoztam a kereséssel,nem pont kávézóban,de hasonló helyen.Sok embert megismertem már,de,ahogy fent is írtam,a normális fickóknak vagy van valakijük vagy idősebbek,vagy félénkek.Azt hiszem lemondok,arról,hogy keresgélek,úgy talán nagyobb az esély,hogy majd magától jön.Köszi mindenkinek a kommenteket.
2009. szept. 5. 22:04
 16/20 anonim ***** válasza:
Te egyáltalán hány éves vagy hogy ennyire izgat h idősebb a pasi? De épp ezért vannak akik tényleg komolyra tudják fordítani a dolgokat egy náluk 9-10 évvel idősebbel is akár, és tul képpen az elmúlt időszak tapasztalatai után engem se zavarna már ha egy tényleg jóllekű csinos nálam 10 évvel fiatalabb lánnyal jönnék össze.
2009. szept. 5. 22:33
 17/20 anonim ***** válasza:
lol pedig megismertelek volna17f
2009. szept. 5. 22:44
 18/20 A kérdező kommentje:
17 vagyok :)
2009. szept. 5. 23:17
 19/20 anonim ***** válasza:
én is
2009. szept. 6. 12:17
 20/20 anonim ***** válasza:
msn:?
2009. szept. 28. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!