Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok embernek tetszem, mégis egyedül vagyok már nagyon régóta. Ez lehet azért van, mert önbizalomhiányos vagyok?
Utolsó, szerintem meg épp olyan fontos, vagy talán (bizonyos értelemben) picit fontosabb is. Vagyis, olyan kettős dolog ez. Mert a férfiak talán kiegyeznek egy kis "szürke" nővel is, de azok mellett tartanak ki- ahogy látom- leginkább, akik határozottak, van véleményük, jókedvűek, tele vannak önbizalommal. Nem a beképzelt, egós csajokra gondolok, az teljesen más!
Meg aztán, ki szereti hallgatni, ha egy lány minden nap kérdezgeti, hogy "de biztos hogy szeretsz?" "nem túl nagy a fenekem?" vagy: "nem is tudom, bizonytalan vagyok, én ebben- hétköznapi dologban!- nem tudok dönteni, egyszerűen nem megy!"
Ehhez jön az önsajnálat, hiszti, állandó békétlenség, lelki zavarok, néha sírógörcs, kapaszkodás, gyámoltalanság, stb, stb.
Nos, megkockáztatom, hogy fordított esetben, talán a nők "anyai ösztönénél" fogva még ők is jobban tolerálják picit a férfitől mindezt. Továbbá a nőkben ilyenkor van egy olyan, hogy "majd én megmentem, vigyázok rá, nevelgetem". És megesik a szívük az illetőn, sok ilyet láttam.
De a férfi általában kiakad. Esetleg akkor nem, ha szintén hasonló cipőben jár, és örül, hogy legalább ez a lány biztos mellette marad.
Másik a "minden mindegy" típusú nő, nem jó értelemben. Tehát nem azért "mindegy" neki, mert független, kicsit hűvös, esetleg rugalmas, de van véleménye, viszont többféle variációra fogékony, hanem, mintha személyisége se lenne. Ide teszem- oda teszem.
Sajnos ők sem túl szép pályát futnak be a férfiakkal való kapcsolatban.
Én még nem tartottam ki senki mellett, hogy most mennyire csinos, mennyire nem, aztán meg kinek mi mennyire fontos, egy "szürke" nő nem is biztos hogy olyan szürke ha olyan életkedv árad belőle hogy csak na, aztán meg kinek mi a szürke, arcra például minden 3. csajra azt mondom hogy abszolút csinos, és nem szürke. Nők között is van akik tök szépek és mégis egy ronda kövér bunkó srác mellett tartanak ki, tehát mindenre van példa.... azért a férfiak nagy része biztos nem azért fog kitartani egy csaj mellett, mert hogy "szürkének" látják, meg olyan is van amikor egy srácnak csak az számít hogy legyen beképzelt tüzes ribi a barátnője, és semmi más nem számít... nem vagyunk egyformák, biztos vannak még olyanok is akik nyavalyognak a fenekük miatt, aztán azon veszekednek majd papás-mamás keretek közepette kibékülnek :)
Az biztos hogy a csajok nagy része egy angyal, de azért a nagy részük mégsem az önbizalom hiányos pasikért rajonganak, főleg a tüzes "vadmacskák" nem, hiszen a nők nagy részében tudat alatt hogy van egy egy tökös srác fölszedje őket, mert akkor egy srác már alapból nem lehet olyan akit sajnálni kéne, és nem férfihez méltóan viselkedik.
A "szürkét" inkább személyiségre értettem. Az igaz, hogy ha jobban megismered, kiderülhet, hogy nem is olyan "szürke".
"Az biztos hogy a csajok nagy része egy angyal, de azért a nagy részük mégsem az önbizalom hiányos pasikért rajonganak, főleg a tüzes "vadmacskák" nem, hiszen a nők nagy részében tudat alatt hogy van egy egy tökös srác fölszedje őket, mert akkor egy srác már alapból nem lehet olyan akit sajnálni kéne, és nem férfihez méltóan viselkedik."
Pedig sokan szeretnek bele- és tényleg beleszeretnek- "sajnálatból" a fiújukba. Vagy hogy is írjam. Szégyellős, kisfiús srácokba. Valóban, jobb, ha pozitív az illető.
Jókat írsz, de ezt össze-vissza értelmezik már, nem feltétlenül úgy áll hozzá minden nő, hogy a pasi "tökös legyen és felszedje, levegye a lábáról", sokan ezt az egész jelenséget úgy veszik, hogy "a férfi "dolga" udvarolni, tenni a szépet, megtenni a kezdő lépést"- de ez a női büszkeségből fakad. Szóval, nem egy leigázás, nem arról szól, hogy a határozott férfi, mint egy "ellenfelet", meghódítja, "megadásra" kényszeríti a "bizonytalan" nőt, hanem arról, hogy a nő megengedheti magának, hogy ne ő koslasson a másik után, helyébe jönnek. Ezt csak úgy, mellékesen jegyeztem meg. Nem is ez az igazán lényeges.
Azt hiszem, mindkét nemnél van pozitív és negatív formája a határozotlanságnak is, rengeteg fiatal lányt hallok, hogy cuki, szégyellős srácokért vannak odáig, miközben a "határozott macsó" kezét-lábát kitördeli értük.
Férfiaknál lehet épp így, aranyos, cuki lányok iránt. De ilyenkor a másik olyan aranyos, kicsit félős, mégis érdekes.
Lehet, én kevertem bele, de a "szürkét", személyiségtelent nem egészen erre értettem.
"Az biztos hogy a csajok nagy része egy angyal"
Egyébként ilyet is ritkán olvasni errefelé, jó látni, hogy nem csak csupa depressziós alak van itt.
Belehallgattam az első kettőbe, hát ez nem rossz, bár egy szót se értek belőle. Nekem ez is tetszik bár ebből se értek egy szót se. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!