Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha azt mondják neked, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondják neked, hogy "Lehet valaki jobban akar nálam"?

Figyelt kérdés

Kérdésem volt A PÁROMHOZ,az imént:

"Szerinted lehet olyan ember a fökdön aki jobban akarhat nálad?"

Erre a válasz az volt. Lehet.

Szeret aki ilyet mondd?

2013. febr. 8. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:

mert LEHET. ÖCSÉÉÉÉÉÉMM, mi nem világos ??. Ha más országban születik, lehet hogy egy jó kis forróvérű mediterrán csajt fogott volna ki, aki aztán szeretné ...

Ló nincs, szamár isjó

2013. febr. 8. 23:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ilyen hülye kérdésre milyen választ vártál?Bármelyik több éve börtönben csücsülő emberkére igaz.
2013. febr. 8. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincsenek túl mély érzései irántad ezek szerint.Olyan ,,nekem minden mindegy" típusú emberke lehet.Azok meg nem arról híresek,hogy ezer fokon égnek.
2013. febr. 8. 23:29
 4/6 A kérdező kommentje:
én kérdeztem a páromat, szerinte lehet olyan a földön, aki jobban akarhat nála?vagy akár szerethet?
2013. febr. 8. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért ne szerethetne. A helyes válasz igazából az lett volna erre a kérdésre, hogy "nehezen", de szerintem egyszerűen az igazságot szerette volna mondani. Simán lehet hogy van valami osztálytársad/munkatársad, aki otthon a facebook profilodra maszturbál és minden harmadik gondolatában lefekszik veled. A kérdés nem a szeretetre, hanem az akarásra irányult, ami nem föltétlen ugyanaz, mivel az utóbbi inkább önös érdekből történik és egyoldalú.

Becsüld meg a párod, ne rágódj olyan sokat ezen :)

2013. febr. 9. 10:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet. Lehet hogy valaki maniakusan kovet, lesi minden lepesed, egy lehullott hajszalad a legdragabb kincse, es legszivesebben megeroszakolna. :D Attol hogy ez a parodnak is eszebe jutott, meg ha butasagnak is tunik, nem jelenti azt hogy nem szeret. Lehet az is hogy olyan vonzonak talal hogy tenyleg elgondolkodott azon, mi van ha tenyleg van egy ilyen maniakus...
2013. okt. 25. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!