Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék kevésbé féltékeny?
A helyzet az, hogy bár nem szeretem a múltbéli tapasztalatok alapján megítélni az embereket, sőt, igyekszem nem is úgy tenni és általánosítani, de...
Alapjáraton is egy kicsit féltékeny vagyok, de eddigi kapcsolataimban már többször lettem a megcsalt fél, holott én tőlem telhetően igyekeztem mindig mindent megtenni és megadni.
Ez nyilván nem tett jót az önbizalmamnak, ami odáig süllyedt, hogy a mostani barátomnak (aki az eddigiek közül a leginkább magabiztos, jóképű, szóval a leginkább olyan, akit a lányok szeretnek) az anyjára és a húgára is féltékeny lennék, ha nem lennének a rokonai (képletesen mondom, hogy értse mindenki, néha erősen túlzásba esem).
Mostanra már, járásunk ezen szakában kezdek egyre jobban megbízni benne, vesztemre vagy sem, ezt majd a jövő megmondja. De néha vannak dolgok, amikkel kicsit megrendíti a bizalmam.
Hogyan tudnék benne maradéktalanul megbízni?
Szeret, látom rajta, érzem, kimutatja, tökéletes mindenben az egész srác úgy, ahogy van. És mégis, talán a múltbéli tapasztalatok miatt, talán csak mert néha rá is tesz egy lapáttal, de néha annyira féltékeny vagyok, hogy nagyon.
Tudnátok tippeket adni, hogyan tudnék ezen változtatni valahogy? Nem szeretném pont ezzel egy másik nő karjaiba kergetni...
Előre is köszönöm a hasznos és megértő válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!