Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fordúlt már elő ilyen valakivel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fordúlt már elő ilyen valakivel?

Figyelt kérdés
.Hogy nagyon szerelmes voltál valakibe és szakított veled egy másik lány miatt akinek van pasia,és te annyira szeretted őt hogy egésznap rágondoltál meg csak vele érezted jól magad,és senki mással? Ha igen hogy tetted túl magad rajt?Visszaszerezted őt,ha igen hogyan?
2009. szept. 5. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:

en nem szereznem vissza... ha o eldobott akkor en nem futnak utana... ezt mar csak a buszkesegem se engedne

18/L

2009. szept. 5. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:
És az mit jelent hogy minden nap rámír msnen hogy találkozunk meg megbeszéljük,meg hogy szeretett,és nem z érzelmekkel van a baj,hanem azzal hogy mikor nem voltunk együtt akkor nem nem volt jó?Ezt még helyre lehet hozni?Mert a másik lány sokkal fiatalabb nála,és barátja is van neki.De a volt barátom meg megy utána:-S Szerintem már szerelmes belé ahogy ismerem,meg szánalmas hogy olyan után megy akinek nem is kell,és engem ezért képes volt otthagyni! De annyira szeretem és nemtudom elfelejteni,persze nem szeretném mégjobban megalázni magam előte!!És nem szeretném ha kiröhögnének hogy mekkkora egy idióta vagyok! Szerintetek belátja majd hogy nem kellett volna othagynia engem?Vagy mi lesz ebből? Légyszi írjatok tanácsokat/tapasztalatokat!Köszi
2009. szept. 5. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen voltam .sehogy nem tettem magam túl 10 évig vártam rá hátha egyszer a barátságból egyszer majd még szeretne tőlem valami mást bármit megtettem volna ez idő alatt érte. persze voltak kapcsolataim utána de titkon mindig vártam rá és bármikor elhagytam volna azokat akikkel utána találkoztam. aztán jött az az illető aki ma a férjem már. és milyen a sors mikor már 1 éve jártam vele találkoztam vele egy buliban.beszélgettünk de semmi más szép emlék és barátság maradt köztünk.ja és milyen fura ,hogy ő az egyedüli olyan szerelmem volt akivel nem történt semmiféle szexuális dolog.tapin és heves csókon kívűl. és talán párszor petingeltünk:-)egyszer minden elmúlik. ez az élet.
2009. szept. 5. 15:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Remélem egyszer ez is elmúlik,és majd nekem is lesz férjem meg családom,és majd úgy fogok rágondolni mint ahogy te is:) Köszi h írtál aranyosvagy!:-)
2009. szept. 5. 16:07
 5/5 anonim válasza:
Csak egy jotanacs: busz,es pasi utan sose fuss,mert mindig jon a kovetkezo! Hidd el, bevalik. Tapasztalat. Jarj el szorakozni, ismerkej,es hidd el, fogsz talalni valaki mast, akinek te kellessz,es ha ot megtalaltad, akkor nem fog teged eldobni magatol. Jarj nyitott szemmel! Lehet, hogy egy csomoan pekednek utanad, csak te eddig nem vetted eszre.
2009. szept. 5. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!