Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja a pasimnak?

Figyelt kérdés
A páromat soha nem érdekli hol vagyok, mit csinálok, soha nem kérdez, nem érdeklődik felőlem, alig találkozunk, mert neki " sok a dolga", miközben egész nap otthon van. Tegnap este éppen ültem az ágy szélén, ő feküdt. Megcsörrent a mobilom, felvettem. Közös fiú ismerősünk volt. Csak megkérdezte, van e kedvünk vele és a barátnőjével találkozni. A pasim egész végig vörös fejjel figyelt és hallgatolózott, utána kipattant az ágyból és dühöngeni kezdett,mi van köztem és az ismerősünk közöttünk. Mondtam, hogy semmi, csak téged nem tudott elérni. Nem értem az egészet, ha nem érdeklem, miért féltékenykedik. Miközben ő még az exével is találkozgat, ami zavar, de ha szólok neki, magán kívül van, hogy ne szóljak bele a dolgaiba.
2013. febr. 8. 08:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki, ez már jobb nem lesz...
2013. febr. 8. 08:36
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
ez egy idióta, minek találkozik az exével ha nem akar tőle semmit? ez hülyeség ha szakítassz vaakivel akkor utána nem tlálkoztok ha csak nem kefélnek...sztem dobd ki
2013. febr. 8. 08:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Aha... te legyél mindig kéznél, amikor kellesz, csak az övé legyél, de ő nem ad cserébe csak féltékenykedést. Neki kell a szabadság, de hogy te találkozz egy másik neművel, az már nem fér bele. Ez csak rosszabb lesz idővel. Addig lépj ki ebből, míg túlságosan nem lesz késő...
2013. febr. 8. 08:41
 4/10 A kérdező kommentje:
És az a vicc, hogy az ismerősünkkel és annak a csajával találkoztunk volna. De hogy őt mindig más csajokkal látom beszélni, ne akadjak ki. Még akkor sem, amikor olyanok keresik, akiket meg én nem ismerek és csak csajok. Kezdem úgy érezni, hogy már én vagyok az idióta hogy tűröm. Igaz, csak pár hete vagyunk együtt, de akkor inkább most lépjek ki, igaz? Ezen már sokat gondolkodtam.
2013. febr. 8. 08:47
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Igen, lépj ki, még most! 19/L
2013. febr. 8. 08:51
 6/10 Nixcy88 válasza:
100%
Valószínüleg magából indul ki, és Ő megcsal téged. Ezért annyira féltékeny. De amikor vele tennék ugyanezt kikészül a gondolattól is. Ezen nincs mit mgebeszélni, nem fog megváltozni. Hagy ott.....
2013. febr. 8. 08:56
 7/10 winR ***** válasza:
A leírásod alapján olyan, mintha már évek óta együtt élnétek, de utána olvastam, hogy csak pár hete. Akkor nem vesztesz sokat, ha most kidobod és szépen elköszöntök egymástól. Hülye ez, minek találkozgat a régi csajával? Szerintem veled csak úgy együtt van, de szerintem nem érdekled igazán.
2013. febr. 8. 08:58
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem ez egy köcsög gyerek!! nem szeretem az ilyen csávókat, szerintem azért viselkedik így, mert egy beszari kis sz..r!!! 25/f
2013. febr. 8. 09:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy miért erőltette ezt az egészet, meg miért mondja, hogy kapcsolat, miközben én nem érzem ezt. Nem tesz soha semmit érte. Fb-n dicsekszik hogy kapcsolatban van, milyen sokan lájkolták, meg hogy komolyabban veszik így. Én nem tettem ki, minek? Pár hét után?Sem azt, miért kell az exével találkoznia, tartani a kapcsolatot?
2013. febr. 8. 09:02
 10/10 anonim válasza:

Kuka.

Rengeteg kedves srác rohangál az utcán, találsz jobbat.

2013. febr. 8. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!