Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom szakított velem és én még mindig szeretem és nem merek beszélni vele mit csináljak? :/
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 19:07
1/7 anonim válasza:
Írd meg neki levélben,hogy még mindig vannak iránta érzelmeid.Majd meglátod,hogy reagál rá,ha reagál,és az alapján viszonyulj Hozzá.Amúgy olyan szekér után ne fuss,ami nem vesz fel!
2/7 anonim válasza:
Mond meg neki ha szereted!! biztos visszafog fogadni! 25/f
3/7 A kérdező kommentje:
az a bajom még hogy a szomszédom és minden nap együt megyünk suliba.
Ui: köszönöm a tanácsokat:)
2013. febr. 7. 19:21
4/7 anonim válasza:
Lépj tovább!
/Ezt azért mondom, mert nem rég én is szakítottam egy barátnőmmel és ne adja Isten, de ha pont Te vagy az, akkor csak kellemetlen helyzet alakulna ki ezáltal :D /
5/7 anonim válasza:
Ja, látom, hogy szomszédok vagytok, így már más a helyzet.
ha egy busszal mentek és Te beszélgetni szeretnél vele, akkor ne legyél betojva.
A szakítás előtt se voltatok stresszben egy beszélgetéstől, gondolom én.
Ha meg nem veszi jó néven a "kezdeményezésed", akkor tényleg lépj tovább.
6/7 anonim válasza:
egy busszal mentek = együtt mentek suliba :D
7/7 A kérdező kommentje:
hát jó köszönöm a segítséget még egyszer!most már tudom mit fogok csinálni:)
2013. febr. 7. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!