Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kifogás az, hogy valaki azért nem kívánja már a párját, mert meghízott az évek során?
Szóval többször is olvastam már itt, hogy valaki azért nem kívánja már a párját, mert az meghízott az évek során. Szerintem ez csak kifogás és mélyebbre kéne ásni.
Személy szerint én nem azért kívánom a barátomat, mert kockás hasa van és izmos karja, hanem azért kívánom, mert szeretem. Akkor is szeretném, tehát kívánnám, ha pockos lenne!
És egyébként is ha valakit szeretek akkor nem a külseje miatt szeretem.
#9-es én úgymondom IS-IS,mert meg kell kívánjam azt a lányt,nem tudnék ráizgulni egyáltalán.
Én úgy vagyok vele,hogy nem hiába izzadok meg szenvedek lent a teremben akár este 10kor ha akkor tudok lemenni.
Nekem csak külső és belső együtt lehet,ha egyik sérül akkor sajnos vége a bulinak nálam.
Ha valaki képes hízás miatt egy több (10-20-30) éves kapcsolatot sutba vágni... ott nagy baj van...
Nő voltam.
Ha valaki nem képes tenni magáért,hogy igényes maradjon,csinos,és szép,és egy lusta d__sznó,az magára vessen.
There is no free lunch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!