Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodtunk vagy nem illünk egymáshoz?
Másfél éve együtt vagyunk,eddig nagyon jó volt minden HA nem veszekedtünk. Ő 21 éves de...szóval az a probléma hogy már nem tudom mit gondoljak erről a kapcsolatról.
Akármikor akármi miatt összevesztünk mindig én mondtam ki hogy "bocsánat" még akkor is ha ő bántott meg elég szép dolgokkal. Többek között: még nem én vagyok neki az igazi illetve én hozom rá a komorságot a kapcsolatunkra azzal, hogy elmondom neki mi bánt.....
Most is bevágta a durcit felnőtt férfi létére azon, hogy hülyéskedtem vele. Szépen felöltöztem, kisminkeltem magam, csini ruhákat vettem fel alatta meg khm.... "szexi ruha" :D rejtőzött de még meg se dicsért, annyit mondott minek mentem így kiöltözve.
Most jöttem rá, hogy igazán sose beszélünk meg semmit mert ő olyan, hogy magában lerendezi és ennyi. De én?
Unom már, hogy mindig én alázkodok meg neki, de elveszíteni se akarom. Megbeszélni nem lehet vele ezeket mert azonnal bevágja a durcit és nem szól hozzám :)
Valami ötlet? Lécci sokan írjatok! Köszönöm!
18/L
Első szerelem.... :)
ne keserítsetek már el ennyire :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!