Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon ciki?

Figyelt kérdés
Szóval az volt, hogy egy fiúval barátilag jóba vagyok, de ő akar tőlem valamit. Már többször kérdeze, hogy nem akarok e lefeküdni vele, amire a válaszom nem volt, mert még szűz vagyok, és az is szeretnék maradni.... Szoktunk alkalmanként kettesbe mardni, ilyenkor mindig komoly a téma. Egy ilyen alkalommal meg próbált lesmárolni, de én lhúztam a fejem. Aztán rá 1-2 hónapra egyszer csak hirtelen lesmáolt, de csal egy szájrapuszi lett belőle, aztán rá 2 hétre megimt lesmárolt.. Először elhúztam a fejem.. De rá 2 percre megint megpróbálta, akkor félig meg is történt, csak megijedtem, éa elkaptam a fejem.. Az igazság az, hogy még sose csókolóztam senkivel, és nagyon félek, hogy elrontom, mert az ciki lene.. Az illető picit be is jön.. Meg akar tőlem komolyabban valamit, csak nála a szex alapfeltétel, és nekem az úgy nem megy! Azt se merem neki megmondani, hogy miért húzom mindig el a fejem, mert ciki lenne bevallani, meg félek, hogy továbbmondja a haverjainak..
2013. febr. 7. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. febr. 7. 14:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Hopp az lemardt. * 16/L
2013. febr. 7. 14:09
 3/7 winR ***** válasza:
22%
Anált bevállalhatod, attól még szűz maradsz.
2013. febr. 7. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
15%
Ha gumiban csináljátok, attól még szűz maradsz. Isten a tanum. :D
2013. febr. 7. 14:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Semmi szexel kapcsolatos! Se anáp se orál!
2013. febr. 7. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire kis szende vagy akkor ne csókolózgass, nem kell ezzel a balekkal közösködnöd! Neki a szex és a testiségek az elsők, nem te. Nincs abban semmi gáz, hogy nem csókolóztál eddig, ez nem lóverseny. Hagyd a kanos kiskölyköt, keressen magának egy tiniribit :)
2013. febr. 7. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Értelmes lánynak tűnsz, ne rontsd el magad egy ilyen balekkal. Ő csak dgni akar, te pedig szűz akarsz maradni, nem?
2013. júl. 28. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!