Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az úgy oké, hogy miközben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az úgy oké, hogy miközben annyi nőnek nincs párja, egy barátnőmnek van férje meg barátja is?

Figyelt kérdés
Azért nem szeretőt írtam, mert a nő meg a pasi is házas, és nem tudták még megoldani a szexet, csak titokban, házastársaikat átverve találkozgatnak, tervezik a jövőt.
2013. febr. 7. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem,nem okay

Remélem lebuknak...

( Kövezetek meg! )

2013. febr. 7. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyönyörű munka!
2013. febr. 7. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de a barátnőd félrelépésének semmi köze ahhoz, hogy mások egyedül vannak (nem azért elítélendő)...Ha nem lépne félre, akkor a magányos nőknek hirtelen lenne valakijük? :D
2013. febr. 7. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem oké, de elég sok ilyen van. Viszont nem azért nem jut az egyedülálló nőknek pasi, mert az ilyeneknek kettő is van, hiszen hamarosan a férjből ezek szerint szintén szingli lesz, tehát újra "választható lesz az étlapról"...
2013. febr. 7. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért szeritned a szeretö csak a te baártnödet farkalja?... Ugyan már kis butus ezt te sem hiszed el :)
2013. febr. 7. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Sok nő és férfi is tart több vasat a tüzbe. Ö dolguk addig enem nem éredkel amig nem én vagy ebben a helyzetben. A kérdésedből féltékenységet érzek. Minden embernek lehetne több barátja szeretöje, akárkije ez csak erkölcsi norma kérdése.
2013. febr. 7. 12:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy megkapom, hogy féltékenység! Már a kérdésnél is akartam írni, de akkor most leírom: ha csak a férje lenne az egyetlen férfi a világon, akkor inkább egyedül lennék, vagy nőkkel kezdenék. Nekem sosem volt szimpatikus az az ember, buta és nagyképű és még csak nem is jóképű.

Prof. Shevy: farkalás=szex, írtam, nincs, mert nem tudják megoldani. Miért lennék butus, otthon van egy feleség, és nyilván csak a barátnő hiszi el, hogy nincs köztük se szex se semmi.

Sok szingli nő inkább szingli, minthogy nős palival kezdjen, úgyhogy valóban nem azon múlik, hogy kinek hány férje, szeretője van.

2013. febr. 7. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!