Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos sokan ismerik azt a "paradoxont", hogy pl van egy gyönyörű csaj vagy jóképű pasi és a párja egy rondaság. Akkor ha én ronda vagyok vagy csak visszafogottan szép, akkor miért nincs bombajó csajom?
Figyelt kérdés
17/F vagyok. Na ez miért van így?2013. febr. 7. 02:25
11/20 anonim válasza:
7: A férfiak igenis könnyebben felül tudnak emelkedni azon, hogy hogy néz ki valaki.
A két nem közötti eltérést talán így lehetne megfogalmazni:
Férfiak: Inkább összejövök egy kevésbé dekoratív nővel, mint hogy egyedül maradjak.
Nők: Inkább egyedül maradok, mint összejöjjek egy olyan férfival, aki nem illik bele az előzetes "férfi fehér lovon" koncepciómba.
12/20 anonim válasza:
Mondhatni jogos. De nem feher lovas eltervezes ez. Egyszeruen vagy vonzódik hozza vagy nem. Es ha nem akkor nem hajtja a farka...
13/20 anonim válasza:
En pl csak a vékonyakhoz vonzódom. A macishoz, izmoshoz nem tudok. Ahhoz sem aki túl domináns. Egyszerűen "nem megy". De én már találtam. :))
14/20 anonim válasza:
Na legalább hazudsz uccsó ez is valami. A többiek is a 4 főtípust imádják a többieknek kasza.
15/20 anonim válasza:
Hazudok? Pont igazat mondok, pedig sokan, éppen idosebb nok az undorito izomtomegekre akartak rabeszelni. Nekem a csini tetszik.
16/20 anonim válasza:
A dominanst meg azert nem szeretem, mert szexben egyedul ugy van orgazmusom ha en irányítok. Próbáltam máshogy, nem megy.
17/20 anonim válasza:
Ja kimaradt onnan egy “nem“ a hazudsz előtt. Telefonrólírás én fail
18/20 anonim válasza:
Ok. En is amugy. Eleg gaz tud lenni néha. :D
19/20 A kérdező kommentje:
Látom megint sikerült pár embernek félreérteni és idióta módon kitekerni a kérdést...
Azért aki hajlandó volt a kérdésre is válaszolni annak nagyon köszönöm!
2013. febr. 7. 22:43
20/20 anonim válasza:
A szép nőknek a belső értékek a fontosak! A hifi, a klíma stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!