Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok az erőszakról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az erőszakról, ha egy férfi bánt egy nőt?

Figyelt kérdés
Ha megtépne titeket a párotok ott hagynátok?
2013. febr. 6. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
#10-es: alapból nem lenne a párom egy ilyen agybeteg, szóval semmit.
2013. febr. 6. 17:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Azért nem kéne minden nőt általánosítani..
2013. febr. 6. 17:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Előbb verek a falba.
2013. febr. 6. 18:01
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
A gond ott van, hogy nem kölcsönös a dolog. Mert ha egy férfi megüt egy nőt (még ha az a legkiállhatatlanabb sárkány is), akkor elítélik, hogy micsoda aljas féreg ez a férfi egy nőt nem illik megütni, de ha egy nő üt meg egy férfit, akkor az vagány csaj. Na itt a baj, mert némelyik nő igencsak megérdemelné. Ez szerintem nem nemfüggő, hanem viselkedésfüggő. Részegen, kocsmából hazatérve valóban elítélendő dolog megverni poénból az asszonyt, de ha az a nő megcsalja a férjét, pasikat visz a férj házába, kibírhatatlan, rendetlen, mindemellett pedig még neki is áll feljebb, akkor jól teszi a férj, ha jól elagyabugyálja, még ha ez egyeseknek családon belüli erőszaknak is tűnik.
2013. febr. 6. 18:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Itt a fórumon olvastam egy esetet, amikor teljesen jogosnak éreztem. Ott már férj, feleség voltak és egy kisgyerek. A férfi dolgozott, a feleség volt este otthon a gyerekkel. A férj munka után hazaért és egyedül volt a gyerek. Mivel súlyos beteg volt éppen, ezért úgy vette a levegőt, mintha Darth Vader lenne, nagyon nehéz volt a légzése. A feleség egy pár órával később ért haza, hulla részegen, a barátnőivel bulizott. amikor a férje számion kérte, még flegmázott is vele. Na, akkor megtörtént. ebben az esetben én teljesen egyet értettem a fickóval.

vannak ezen kívül is esetek, amikor jogosnak érzem. Először is, a nőknek sincs joga pofozkodni, már csak azért sem, mert a másik embernek is van méltósága.

Azonkívül ne feledkezzünk meg a sz@rkeverőkről sem, akik szabályosan élvezik, hogy egyik férfi nekimegy a másiknak miattuk, gyakran még direkt ők provokálják ki a balhét, mert istennek érzik magukat tőle. Ilyen esetekben szerintem nyugodtan fel lehet pofozni a lányt, teljesen megérdemli. Nem egy esetről olvastam már, hogy valaki hetekre kórházba került, mert éppen olyan kedve volt a csajnak, hogy szított egy kis balhét. A legdurvább eset, amiről olvastam, amikor egy fiú halálra rugdosott egy másikat, egy lány miatt. A srác az anyja egyetlen gyereke volt, a férje már korábban meghalt, a nő teljesen tönkrement az eset után.

Az ilyen esetekről sem szabad elfeledkezni.

2013. febr. 6. 19:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Nos én is ismerek olyan nőt, aki szándékosan provokálta volna ki a pofont, hogy utána mehessen látleletért, ami aztán jól jön a válásnál a gyerekelhelyezés kapcsán. Igenis vannak szituációk, amikor direkt ezért viselkednek a nők úgy, hogy előbb utóbb tényleg kiboruljon a férj. De ha ő üt, az ugye más, mert egy nőnek lehet...
2013. febr. 6. 19:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy lehetne ebben a dologban egyenlőség a nemek között amikor nem egyenlők az erőviszonyok a férfiak és a nők között. Egy férfi fizikailag általában sokkal erősebb mint egy nő, és a fizikai erőfölénnyel visszaélni aljas dolog. Teszem azt, hogy én 160 centis, vékony alkatú nő vagyok, a párom 190 centis és igen erős, én nem igen tudnék benne puszta kézzel kárt tenni de fordítva már nem így van. Félre értés ne essék, nem szép dolog az sem ha a nő üti meg a férfit, de az nem ugyanaz mint fordítva.
2013. márc. 17. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!