Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gyenge a felfogása?

Nincs levakarhatatlan ember, csak béna áldozattípus.
Utóbbi hibái: 1)nem elég erélyes, nem tud Nem-et mondani egy programra, valami ürüggyel lerázni a másikat (most takarítanom kell)
2)Terézmutti típus, mindig megsajnálja a fazont ezért hagyja, hadd terrorizálja (szegénynek rossz a családja, szeretethiányos, beteg és segítségre szorul etc. -mentegeti)
3)sakkban tartható zsarolással, fenyegetéssel mert Nyúl Béla (haver:megveretlek a drogos haverjaimmal ha nem lógsz velem. pasi:jahj, hát szép meg szexi akarok maradni és az árnyékomtól is félek, nincs aki megvédjem mert magamat nemtudom, hát Páwa VOK 40 kilóval)
Pedig egyszerű a képlet:
Ha bátor a pasi: szemtől-szemben keményen és határozottan kijelenti hogy nem kell a Drogos társasága.
Nem hat? ököllel nyomatékosít.
Nem hat? Más haverokkal nyomatékosít.
Nem hat? lásd gyáva módszer:
1)ha tönkreteszi magát, iszik, drogozik, füvezik, nem kell lebeszélni. Rá se, de le se. Szimplán ha látszik hogy ilyen programot tervez, váratlanul le kell koccolni egy ürügy segítségével (ránéz a telefonjára... -úristen a mamát kórházba vitték rohannom kell bocsi!)
2)neten irogat? szintén ürüggyel lelépni(facebook-on ír valamit, se szia, semmi válasz. ír még valamit: SZIJJAH, bocsikaahh, Didi vagyok a Dexter nőhvérkéje, ő most nincs ithon^^ <3 :D vagy: 10 percig semmi válasz -bocsi de most Szegeden vagyok a nagybáttyámnál és dolgozok a gépen nem érek rá - bármit ír nincs több válasz)
3)megjelenik a ház előtt, kopog, csengőre tenyerel, blabla? - muternak, faternak fényképet a kezébe nyomni róla névvel, ha ő keres nem vagyok itt, nem érek rá, büntetésben vagyok, Bosznia-Hercegovinában vagyok blabla.
egyedül vagy otthon: tűni ahol kopácsol. maj megúnja.
4)telefonnál ha ő hív olyan csengést beállítani mint a Boltkórosos filmben: nem szabad felvenni Ő AZ ne vedd fel!
és így reflexből se veszed fel.
5)haverokon keresztül üzenget: közli velük hogy nem áll velük szóba többet ha átadják.
6)utcán követ: berohansz egy olyan helyre ahova sose menne: templom. (ott találkozok a nagyimmal és két mise lesz egymás után, bocsi.) nagyon elvetemült kell legyen ha oda követ.
esetleg nemibeteg gondozó
7)annyira kattant hogy tiltottad mindenhonnan, lekoptattad, nem veszed fel a telót, nem reagálsz mégis kitart?
1)feljelented
2)kiveszel 2-3 hónapra albérletet, senki ne tudja, elbújsz, kerülőúton mész melóba, régi ismerősökkel nem találkozol és az újaknak Sanyi helyett Pistiként mutatkozol be.
de ez már az extrém elmebetegeknél eset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!