Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy pasi velem csalta meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi velem csalta meg a barátnőjét, elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja viszonyunk van.. azt mondta engem akar és ott fogja hagyni csak időt kért még. Nekem ebből elegem van! mondtam neki ha nem mondja meg neki akkor én teszem meg. Nehezen tudná kimagyarázni mert van bizonyítékaim is. Megtegyem vagy se? vagy csak felejtsem el a pasit? Lehet megutál a pasi amiért "bekavarok" de ezt nem csinálhatja tovább se csajjal se velem!
2013. febr. 5. 19:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd békén és ne rakj tönkre egy kapcsolatot! Nekem megtették. Elég szar, főleg úgy, hogy szeretik egymást. Meg tudtad, hogy van barátnője, akkor minek mentél bele és miért nem kerestél mást?!
2013. febr. 5. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!