Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor ír nekem facen, de még se akar tőlem semmit.
Miért?
Figyelt kérdés
Van egy leányszó, aki facebookon szinte mindig rám ír, párszor felhozta hogy találkozzunk is..találkoztunk, rohadt sokat beszéltünk és még se akar semmit. Pedig konkrétan ő a lelki társam. Amiben csak lehet egyetértünk. Pedig nem vagyok egy csúnya fiú, tök átlagos, ráadásul még az se lehet indok hogy komolytalan, v fiatal hiszen 3évvel idősebb vagyok nála. 2x mondott nemet arra hogy járjunk..legyünk barátok ugye. BAAAAAARRÁÁÁÁTOK. végül is nem sírtam el magát a saját lelkem..ugyan..áh.;D Tudja hogy nem csak barátként tenkitek rá, meg emiatt 2x-3x össze is vesztünk..de még is rám ír állandóan. Na meg volt egy eset mikor megint csak felhozta hogy találkozzunk. Igaz azért hogy segítsen egy tantárgyban..na ez amúgy is lényegtelen..a fő kérdés MIÉRT???????????????,,,
olyan, mint én. :) csak barátkozni akar fiúkkal is....és nem akar többet. ennyi. barátként nem lehet szeretni egy fiút? :D de! :)
16L
2013. febr. 5. 17:37
3/7 anonim válasza:
nem lelki társa vagy neki, hanem a lelki szemetesládája! A kettő nagyon eltérő szerep!
Nem jössz be neki, ilyen k*rvára egyszerű a dolog
2013. febr. 5. 17:38
4/7 anonim válasza:
miértnem tudják a pasik felfogni, ha azért írok egy fiúra FB-on mert csak jó valakivel beszélni mondjuk, és eltudunk hülyülni ?!
2013. febr. 5. 17:38
5/7 A kérdező kommentje:
franc. arra számítottam hogy olyat választ kapok, h igazából ő szeret etcetc, és csak egy romantikus csapásra számít..ezek szerint nem.
Amúgy tényleg lelki társak vagyunk, mert az ellentétes dolgaink száma minimális. Szinte mindenben egyetértettünk, olykor pedig jó vitázni..de azt se anyázással, hanem rendes érvekkel, tök kulturált vita. Ugyan azokat a film, sorozat, zene stílusokat kedveljük és a többi. Nagyon sokáig eltudunk dumálni. Ez pedig nálam azt jelentette hogy több is lehet..de úgy látszik nem. Akivel nagyon sok a közös azzal ált járni akarok, mivel elég kevés az ilyen..;D 2/0 eddig..remek átlag. akivel pedig nincs közös..konkrétan miről is tudnánk beszélgetni..van olyan csaj akivel összetudnék jönni..de ha nincs miről beszélni? na akk mi van?
Azért én megpróbálom még egyszer..hosszú idő telt el az utolsó próbálkozás óta..:D
2013. febr. 5. 17:48
6/7 anonim válasza:
A nők sose akarnak a lelkitársukkal összejönni, hogy miért, az látod talány... Én is így jártam, dehát ez van. Nekem logikus döntés lenne hogy egy olyannal jöjek össze akivel a legjobban kijövök és ez mindig a lelkitárs. De a nők máshogy gondolkoznak, nekik kell egy baromállat akire felnéznek (de nem tudnak vele mindent megbeszélni...), meg egy lelkitárs aki sosem lesz több egy szimpla barátnál (akivel viszont mindent meg tudnának beszélni). Érdekes, hardcore női logic.
2013. febr. 5. 17:51
7/7 A kérdező kommentje:
Boszorkány üldözést alkalmaznék az ilyeneken..:D Gyűlölőm mikor megkapom az ilyen leányzoktól csak barát titulust. Ráadásul még randa se vagyok. Sose fogom megérteni a miértjét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!