Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha beleszerettem, de ő nem érez irántam semmit?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel megismerkedtem egy szórakozóhelyen és úgy nézet ki, hogy összejöttünk mert felmentünk hozzám és szexeltünk, utána többször is találkoztunk de mindig csak szex volt köztünk, amikor rákérdeztem, hogy érez-e irántam valamit, arra azt mondta, hogy én csak egy fa.sz vagyok neki amire ráülhet.

Ez nekem nagyon rosszul esett mert én úgy érzem, hogy beleszerettem. :(

22/F

2013. febr. 4. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
vascső
2013. febr. 4. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, más még csak egy "f@sz sem lehet", akire ráülnének :S

Ne éld bele magad, nem lesz szerelmes beléd, ha ilyet mondodtt. Qrd tovább, és élvezd a töcskölést :)

F25

2013. febr. 4. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj Kérdező.Te b/sztad el! Miért nem hívtad el a lakáson kívülre is valahova?! Vacsorázni például.
2013. febr. 4. 20:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Többször is hívtam moziba,étterembe de mindig talált valami kifogást.
2013. febr. 4. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretnék az egyetlen f a s z lenni egy lánynak.
2013. febr. 4. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
többet nem keresed vele a kapcsolatot, és elfelejted. de ezt magadtól is tudod, és minden viszonzatlan szerelmes tudja... bár ilyen egyszerű lenne igaz?
2013. febr. 4. 21:16
 7/7 anonim ***** válasza:
64%

Akkor élvezd ki a szexet Vele,közben meg nézelődj másfelé.

Amúgy nehezen hihető a story,több szempontból:

1.Szórakozóhelyen szedsz fel valakit,de komoly kapcsolatot vársz Tőle...Te sem gondolod komolyan?

2.Utána rögtön felmentetek Hozzád és szexeltetek,majd ezután is csak a szexről szóltak a találkák.Továbbra is komoly kapcsolatot vársz Tőle,sőt,úgy bele tudtál szeretni,hogy gyakorlatilag csak a testét ismered.Azt sem teljesen.

3.Te konkrétan valóban egy f@sz vagy,amire ráülhet,és amikor Ő ugyanezt elmondja így,Te csodálkozol rajta.Pedig ez egy tény.

Erre mást nem lehet mondani/írni.

2013. febr. 4. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!