Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az életkor csak egy szám? Egy párkapcsolatnál mennyi a maximum életkor amit bevállal (ná) tok?
Az életkor nem csak egy szám.
De nagyban függ az adott ember gondolkodásától.
szia, szerintem ez nagyon attól függ, hogy te mennyi vagy és mit szeretnél a kapcsolattó és ő mit szeretne, bele tud-e illeszkedni a te élethelyzetedbe
17/N
Ezt örömmel hallom :) Köszönöm az értelmes válaszokat mindenkinek ment a green like ;)
Ha valakinek még van további véleménye akkor nyugodtan írja mert kíváncsi vagyok több nézőpontra is :)
Vannak esetek amikor nem számít, persze egy 13-16 éves lány ne akarjon egy 20-26 és annál idősebb fiúval összejönni. Úgy már furán hatna a helyzet.
Viszont köztem és a párom között 10 év a korkülönbség, és nagyon boldogok vagyunk együtt. Mi már felnőttek vagyunk, felnőtt embereknél ez a 10 év még elfogadott. De nálunk is úgyanúgy furán nézne ki, ha egy 20-30 éves ember egy 45-50 éves emberrel jön össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!