Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, akik együtt éltek a barátnőtökkel! Ti észreveszitek, ha a lány, khm. A nagydolgát végzi? Csajok, ti ezt hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 19:41
11/22 anonim válasza:
KI ez az idióta pi..a akinek a szarás ciki?
12/22 anonim válasza:
A pasid nem vette még észre,hogy milyen hülye vagy?
13/22 anonim válasza:
Ha az én csajom ilyen hülye lenne már rég ott hagytam volna. Szerintem a te barátod is hamarosan rá jön,hogy milyen idióta vagy.
14/22 anonim válasza:
A pasid azt hiszi a szolitól olyan szép a bőröd de közben csak gyülemlik benned a szar :D
15/22 anonim válasza:
És te illatosat szarsz, vagy hogy nem vette még észre?
16/22 anonim válasza:
Hercegnő a belgyógyászaton? Az lesz ám mesébe illő, mikor majd szívják lefele belőled a salakot, a pasid meg lesi.
17/22 A kérdező kommentje:
szoktam wc-zni,csak mindig akkor,ha a pasim dolgozik,vagy elmegy valahová.
2013. febr. 4. 20:20
18/22 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj ebből nagy ügyet, minek? Most komolyan nap mint nap ezen kattogsz? Hogyan old meg? Egyszerűen!Mész ha menni kell, úgyse fog melletted állni! És ettől még, hogy olyan dolgokat végzel ami egy emberhez hozzá tartozik, a hercegnője maradsz!
19/22 anonim válasza:
Sosem jutott eszembe, hogy "meg kéne őriznem a hercegnős illúziót". Tudniillik nem vagyok hercegnő (bár én gyanítom, hogy még ők is szarnak).
20/22 anonim válasza:
Próbálj meg túllépni ezen, annál nincs kellemetlenebb dolog a világon, mint mikor együtt vagytok otthon, és neked már nagyon-nagyon kell, már fáj, és szétfeszít, és szenvedsz, de nem mersz elmenni, mert félsz, hogy mit gondol rólad... Nálunk nincs igazából ebből probléma, ha én elmegyek, nem gubbasztok órákat a wécén, ugyanannyi idő alatt megvan, mint egy pisilés... de ha véletlenül tovább tart, akkor utána megkérdezi, hogy: kakiltál? én meg válaszolok hogy: aha, csak kicsit nehezen ment... röhögünk egyet aztán cső :D nem hülyék, tudják, hogy nekünk is van emésztésünk... ha meg a szagélménytől félted, ha egészségesen étkezel, akkor viszonylag enyhe bukéja lesz csak, egyébként kiszellőztetsz, vagy nyomsz egy air wicket, és ennyi. nehogy már ezen parázz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!