Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem találok magamnak egy rendes srácot aki szeret?
Figyelt kérdés
A sok udvarlóból ítélve és a hallottak alapján, duciságom ellenére, szép lány vagyok. Kedves, segítőkész és érett gondolkodású. Abszolút tiszteletteljes nevelést kaptam, normális lány vagyok. Nem járok el bulizni (nem az én világom), nem élek a drogokkal, a cigivel és a pia is hidegen hagy. Kicsit-nagyon prűd pi**ának tűnhetek a leírtak alapján, de nem vagyok az. Miért van, hogy nem találok egy normális srácot aki támogat és szeret?2013. febr. 4. 18:51
11/13 anonim válasza:
Na, megmondtam mi a rendesség. A jó külső.
12/13 anonim válasza:
Vannak akik részleges dislexiában szenvednek errefelé. :P
13/13 anonim válasza:
"..................vagy bunkó paraszt volt."
Mi a nem érthető abban, hogy egyrészt MUSZÁJ szembenézni vele, hogy a nőknek IS számít a külső (IS).
Másrészt, minden korban, minden élőlénynél, minden fajnál, minden szempontból a nők a válogatósabbak (a "hímek" pedig a könnyebben kaphatóak- ami szintén ahhoz vezet, hogy a nők jobban válogathatnak)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!