Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merem mondani?
A barátommal 2 hónapja vagyok együtt. Nagyon szeretem, és nincs semmi gond a kapcsolatunkban, jól megvagyunk, szeretjük egymást. Ő sokszor mondja, hogy mennyire szeret engem, de én valamiért sosem vagyok képes kimondani a szeretlek szót. Egyszer kétszer mondtam már neki, de akkor is zavarba jöttem. Szeretném neki mondani, mindig ott van a gondolatomban, hogy gyerünk mond már neki, hogy szereted ... de valamiért nem megy.
Eddig 2 komoly kapcsolatom volt. Őket is szerettem, de nekik sem mertem mondani. Elég nyomoréknak érzem magam miatta. Csak én vagyok ilyen béna, aki nem meri mondani. Pedig én nagyon tudok szeretni, igyekszem ezt kimutatni. Talán közre játszik ebben a nevelésem is ... a szüleim sosem mondták nekem, hogy szeretnek engem. Nem kaptam tőlük szeretet, ők sem szeretik úgy egymást, mindig csak veszekednek.
Nem tudom, hogy mit kezdjek magammal. Hogy tudnám leküzdeni ezt a félelmemet? Szégyenlős vagyok nagyon, és önbizalmam sincs túl sok. De nem adom fel próbálkozom, nem akarom elveszíteni a barátom egy ilyen miatt.
Az önbizalom hiánya sok gondot okozhat még neked a párkapcsolatokban.. fejlesztened kéne..
Miért nem mondod? Talán nem mered.. én sem mondtam ki még sosem.. azért nem baj az valamilyen szinten, mert én például nem szeretem azokat aki folyton ezzel a szeretlek szóval dobálóznak... éreztetni kell a másikkal, és nem mindig mondogatni, mert egy idő után olyan sablonos lesz és értéket veszti..szerintem..
A 2 hónap am sem nagy idő még, majd kimondod ha úgy érzed..
De amúgy az érzés megvan?
Mert ha igen,akkor ne szégyelld magad előtte,hisz ő is szeret téged.
Még a legfélénkebb ember és a legsívárabb neveltetésű ember is, ha szeret kimondja. Egyszerűen nem szereted, és az írásodból egyértelműen lejön, hogy csak szinházat játszol.
2 hónapos kapcsolatba szinház-boritékolható a kapcsolat bukása:)
"2 hónapos kapcsolatba szinház-boritékolható a kapcsolat bukása:)"
Ezt még én sem értem! :D
Nem biztos, hogy nem szereti! Én sem mondtam meg az exemnek, mert féltem, hogy mit szólna hozzá.. de persze ki kellene tudni mondani...
5
Azért irtam, mert egyértelműen lehet az irásából látni, hogy szinházat játszik.
Én megvártam mig az exem mondja ki, de utána azonnal suttogtam-én is:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!