Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most tetszem neki? Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Megtetszett egy fiú a koripályáról az uncsim oszt.társa. Az unokatesommal voltam korizni és folyton jött oda és ölelgetett meg akaszgatott..másnap is voltam korizni és akkor is ott volt bár az uncsim nem..és hozzám se szólt csak nézett..egyszer lökött meg és vigyorgott..mit tegyek?? Ma is megyek korizni de én nm merek oda menni hozzá..légyszi segítsetek..2013. febr. 3. 14:48
1/3 anonim válasza:
"nem merek odamenni hozzá" -akkor mit segítsünk, he?
2/3 anonim válasza:
lökd föl te is.. és vigyorogj rá, mint a vadalma.. :D
3/3 anonim válasza:
gáncsold ki és menj át a nyakán.
így biztos örökre emlékezni fog rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!