Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem azt, h nem vagyok számára fontos?
Kérdező, nekem is volt már távkapcsolatom, szám szerint 3 :) nem tudom, te hogy voltál vele, de én már a két hetet is alig bírtam ki az akkori párom nélkül, én tudom magamról, ha havonta-kéthavonta egyszer találkoznánk, nekem az nem lenne elég. Volt olyan, akivel így mentek a dolgok, de 7-8 hónap után már nem tudtam ezt tovább csinálni, hiába szerettem. Szerintem a te párod sem biztos benne, hogy ő maga kibírja. Az pedig ebben a helyzetben, az ő szemszögéből kevés, hogy te kibírod. Legalább becsületes, és nem akar átverni, kihasználni, megcsalni, ha úgy van, meg neki is könnyebb túllépni, ha a táv miatt mégsem menne.
Értem a Te helyzetedet is, nyilván én is bevállalnék egy távkapcsolatot azért, akit szeretek (bár ha úgy vesszük, nekem is az van, én Miskolc környéki vagyok, Párom meg Debrecenben egyetemista, hetene jár haza). Ugyanakkor meg tudom érteni a párod gondolkodását is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!