Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm összefutott véletlenü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm összefutott véletlenül a volt barátjával. Nagyon leszidtam. Nem tudom helyes e?

Figyelt kérdés
Biztos forrásból tudom hogy a barátnőm nem találkozik a volt barátjával. viszont a lány menni akart a boltba de nemtudott igy az exe jófejségből bevitte. nemvtörtént semmi.. kicsit dumáltak... és a barátnőm öszintén bevallotta!! Haragudjak rá?
2013. febr. 2. 22:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

És ezért lecseszted? Gratulálok! A lány öszintán elmondta neked, tehát semmit nem jelentett neki a dolog. Pusztán csak bevitte egy régi ismerőse a tescoba, mert zárva volt a kisbolt. Nem kell emögé semmit se gondolni.

A barátom volt egy baráti vacsorán, ahol az exe is ott volt. A csaj kicsit felöntött a garatra, a párom pedig úriember módjára hazakísérte őt. Mikor hazaért, akkor kérdeztem, hogy telt az este, mire ő beszámolt és persze ezt is elmondta. NŐ létemre nem hisztiztem emiatt, csak annyit mondtam, hogy jó. Nyilván nem ugrottam egyből a nyakába, hpgy jajj mennyire rendes vagy, de igazából nem is volt min kiakadni. Nem akarta, hogy baja legyen ezért hazakísérte. Ennyi.

2013. febr. 2. 23:02
 12/12 anonim ***** válasza:
De barom vagy, húzzál bocsánatot kérni. És ha tudod, hogy nincs köztük semmi, akkor miért szidtad le?
2013. febr. 3. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!