Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez velem? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez velem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár napja szakitottunk a barátommal, nem volt hosszú kapcsolat. De akár merre megyek mindenról ő jut eszembe. De már lassan kezdem kiverni a fejemből. De már annyiszór vágtak át a fiúk, hogy már elment a kedvem az egész kapcsolattol. Meg amúgy is, előbb utóbb mindennek vége lesz. Tudom, hogy nem így kéne hozzá állnom a dolgokhoz. Mert hogy élvezni kell a jelent. De hiába élvezem a jelent ha utána a jövő meg rossz lesz. Mert szétmegyünk és megint szenvedek, heteket, hónapokat. Egyszerűen ránézek az úton egy srácra, vissza néz egy pár pillanatig szemezünk aztán eszembe jut, hogy ja hát minek? előbb utóbb úgyis vége lesz. Meg a másik hogy álltalában az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a lányok kezdeményeznek. A fiúk nem is jönnek oda, mondjuk egy lányhoz ha igazán tetszik neki úgy az utcán vagy ilyesmi. Ha a lány ránéz vagy ilyesmi. Vagy akár mivel leszólitani, mennyi az idő vagy ilyesmi. De a lányok meg annál inkább. Én ezt sem értem, tudom hogy nem a fiúnak kell mindent, de azért szerintem a lányok meghódítását azt azért igen, vagy hát nemtudom.

L/15

2009. szept. 3. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vonulj be apácának. Pár gonddal kevesebb. Amúgy meg ilyen az élet nemez volt az első, nem is az utolsó csalódásod. Majd megszokod.
2009. szept. 3. 18:00
 2/7 A kérdező kommentje:
ja kössz...
2009. szept. 3. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az élet cicám, nem kell siránkozni a gép előtt most.
2009. szept. 3. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
A nők akartak egyenjogúságot szal ilyen alapot ők is kezdeményezhetnek... :D De ezt félre téve , sztem egyén/helyzet függő h ki/kinek kéne kezdeményeznie.
2009. szept. 3. 18:16
 5/7 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Ennyi erővel: kár megfürdeni, mert előbb-utóbb koszos leszel- kár enni, mert előbb- utóbb úgy is megéhezel!

Remélem érted!

22/F

2009. szept. 3. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:

jajj 15 évesen ne várdd el hogy "míg a halál el nem választ" lesztek XD

17f

2009. szept. 3. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:

"Mert szétmegyünk és megint szenvedek, heteket, hónapokat."

Hallod cicám, mikor kezdted a pasizást, hogy már többször is szenvedtél heteket, hónapokat?:D

Elment a kedved a kapcsolatoktól? Akkor most egy ideig foglalkozz mással. Koncentrálj a barátaidra, bulizz, és zárd ki a fejedből a pasikat. Ha meg majd úgy érzed, hogy jöhetnek megint... akkor gyerünk:)

2009. szept. 3. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!