Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak a végeredmény számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.Romanov kérdése:

Csak a végeredmény számít kondizásnál? Vagy alapvetően ha egy férfi törődik azzal, hogy hogyan néz ki?

Figyelt kérdés

3 hónapja kondizom, 1 hónapja intenzíven. Nem vagyok kövér, de még nincs olyan jó alakom. Gondolom legtöbben a kigyúrt férfiakat szeretitek lányok(16-21 korosztály).

Egyik lány barátom azt mondta a minap, hogy nem kell foglalkozni azzal ha lassan izmosodok, szerinte az a fontos, hogy egy férfi törődjön a testével, de pl. ez első találkozásra nem biztos hogy kiderül a lánynak egy buliban :) Priviben küldök képet ha kell, hogy ha valaki akarja, meg tudja ítélni mennyire látszik rajtam a rendszeres sport

2013. febr. 2. 21:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Extra fehérjét biztosít, meg egy kis mást is :D Nem egy ismim issza az ilyeneket, és hidd el, rendes fehérjétől nem lehet 4-5 hónap alatt annyira megnőni :) Tökmind1 mit írnak róla az oldalak, meg van spékelve egy kis pumpával is
2013. febr. 2. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Az okés hogy eszel sok húst meg stb. De edzés után nagyon ki van éhezve a szervezet és pont utána rögtön kéne bevinni a fehérjét ami hamar felszívódik. Mert edzés után 20 percig még nyitva van egy anabolikus kapu,és a por kb ennyi idő alatt szívódik fel, és eltudja juttatni oda a tápanyagot ahova utána nem. A fehérjepor még mindig nem koksz és nem eresztes le utána, ez csak rendes fehérje olyan mint ami a húsban van, csak gyorsabban felszívódik és nem kell bajlódni a rágással. Ezért kell közvetlen gyúrás után.
2013. febr. 2. 22:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem,de ne irkálj ilyen hülyeségeket..

Fehérjétől évek alatt se lehet hatalmasat nőni

2013. febr. 2. 22:09
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok hatalmasra nőni :D Tulajdonképpen nem sietek sehova, csak annyi érdekelne, hogy a szándék a fontos, vagy a végeredmény :)
2013. febr. 2. 22:11
 15/18 anonim ***** válasza:
az a lényeg h adsz magadra , az egészségedre és ha ezt normálisan csinálod látszódni is fog egy idő után, de az csak a bónusz sztem
2013. febr. 2. 22:18
 16/18 A kérdező kommentje:
Oké, úgyis a belsőmre vagyok büszke, a külső csak másodlagos :) Aki szeret az a belsőmért szeret.
2013. febr. 2. 22:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a kigyúrt pasikat, de az mindig pozitívum, ha valaki sportol. Legyen az kondi, futás vagy bármi, ez azt mutatja, hogy igényes vagy legalább magad felé, érdekel az egészséged. Számomra ennyi miatt van jelentősége, na meg azért is, mert én is szeretek ilyesmiket csinálni, és jó, ha a barátom is velem tart. :)
2013. febr. 2. 23:28
 18/18 anonim ***** válasza:

11-es

miert vagy ilyen g*ci buta??

2013. febr. 3. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!