Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Acsricsi kérdése:
Mit mondjak mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van 1 lány a suliból aki naon megtetszett és sztem én is tetszek neki. Szóval az lenne hogy nem merek odamenni hozzá. 1. Félek hogy a Köszönés után nem tok majd megszólalni mert besülök. 2. Félek hogy hülyeséget mondanék. 3. Nem is tudom mit mondjak. Ezekben segítsetek már lécci.2013. febr. 2. 18:47
1/8 anonim válasza:
Hívd el valahova,ahol kettesbe vagytok.Csak az igazat mond neki:)
2/8 anonim válasza:
Még nem kell udvarolni, ha nem tudsz.
3/8 A kérdező kommentje:
Még sosem beszéltem vele. (Ő 1 évvel fiatalabb nálam).
De akkor is. Most álljak elé és mondjam neki hogy Szia. Nagyon tetszel nekem és azt szeretném kérdezni hogy nem járnál e velem? Ezt mondjam neki?
2013. febr. 2. 18:53
4/8 anonim válasza:
Hát szerintem írjál neki Facebook-on vagy egyéb helyen, ami mostanában a divat. És hogyha el tudtok beszélgetni nem untatod, akkor a suliban is több önbizalmad lesz valószínűleg. De a helyesírásra jobban figyelj, mint a kérdés megírásánál.
5/8 A kérdező kommentje:
Jó. Most a kérdésnél nem naon figyeltem a helyesírásra xDD. Amúgy facebookon meg nem jelölt még vissza.
2013. febr. 2. 18:56
6/8 A kérdező kommentje:
De még annyit hogy sosem volt még csajom. Szóval ez a bajom.
2013. febr. 2. 18:57
7/8 anonim válasza:
Azt sose kérdezd meg, hogy leszel-e a barátnőm?
8/8 anonim válasza:
Nem, nem nem ugy kell kezdeni, hogy szeretnék veled járni stb.
Menjél oda hozzá és beszélgess vele valamilyen témáról. Itt már láthatod, hogy szóba áll-e veled vagy nem. Amit leirtál nehogy, mondd neki, mert lehet, hogy ki is nevet. Nem szabad kinyilvánitani, hogy tetszik neked, csak idõvel.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!