Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki érdekből illetve bosszúból ment férjhez?
Figyelt kérdés
Nem anyagi érdekre gondolok.2013. febr. 2. 14:00
1/11 anonim válasza:
több olyan ismerősöm van, aki anyagi megfontolásból választotta a mostani férjét/párját. Én ezt elkeserítőnek találom.. :(
2/11 anonim válasza:
Bosszúból?
Elég szánalmas lehet.
3/11 anonim válasza:
más érdek mi lenne, ha nem anyagi érdek? Bosszúról nem tudok..
4/11 A kérdező kommentje:
1-es Nem anyagi érdek.
2013. febr. 2. 14:08
5/11 A kérdező kommentje:
2-es Ne haragudj, de nekem annak az embernek a véleménye, aki szánalmasozik, az nem vélemény és nagyon örülnék ha az a kérdésemre nem is irna semmit. Egy részt mert felesleges, másrészt meg átlépem.
2013. febr. 2. 14:10
6/11 anonim válasza:
A szüleimnél volt ilyen. Anyu azért ment hozzá apuhoz, hogy elmeneküljön otthonról, ergo "kihasználta", nem szerelemből. Az más tészta hogy később beleszeretett apuba, de ettől függetlenül nem tartom egyenesnek...
7/11 A kérdező kommentje:
6
Nem anyagi érdek-mint emlitettem a kérdésemben. A te eseted az anyagi érdek.
2013. febr. 2. 14:50
8/11 anonim válasza:
6 vagyok
ha anyagi érdek lett volna azt írtam volna. Vicces lenne ha anyagi érdek lett volna, hisz anya jó módú családban nevelkedett, apu pedig pont az ellenkezője. Mint írtam menekült, a szülei elől!
9/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Akkor légy szíves fogalmazd meg normálisan a kérdésedet, ne másokat hurrogj le, mert értelmest választ adtak. Milyen érdek lehet még, ha nem anyagi? Az előző amúgy jó választ adott, az tényleg nem anyagi. Szóval ha nem tudsz értelmes kérdést feltenni, akkor ne csodálkozz, ha nem érkezik számodra értékelhető válasz.
10/11 anonim válasza:
pontosan mit szeretnél tudni?
bosszúból senki sem szokott férjhez menni, érdekből már inkább.
aki bosszúból ment férjhez, az bazi sok szappanoperát láthatott...
nem lehet, hogy te is túl sok ilyen szennyet nézel a tévében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!