Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapestiek, igaz, hogy a fővárosban sokkal hamarabb és könnyebben tudnék barátnőt találni, mint vidéken?

Figyelt kérdés

Ma voltunk a fővárosban egy program kapcsán, és ledöbbentett a látvány...annyi csodásan szép lány van ott. Én vidéki kisvárosból származom és itt alig van élet. Jól tenném, ha felköltöznék Pestre (persze miután találok állást) és végre elkezdenék élni?

Egy huszonéves férfi.

2013. febr. 1. 23:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Vidéken nincsenek nyilvánosházak és swinger klubok sem. Gyere Pestre, és beavatlak a szexuális gyönyörök rejtelmeibe."

Jó, hogy elismered! Egész pest egy "nyilvánosház".

Az ilyen kisgyerekeknek nem aludniuk kellene már ilyenkor? :)

2013. febr. 2. 00:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Ne bántsd, legalább őszinte. :) Én bírtam a válaszát, persze komoly barátnőt keresnék ott, de kedvelem az őszinteséget, még ha olykor kemény is. :)
2013. febr. 2. 00:12
 13/16 anonim ***** válasza:

"Miért nem több?"

Ha ilyenek mint az ide böffentő "alakok" akkor ne sok reménnyel kecsegtesd magad!

Jó ha tudod, hogy a pestiek egy része borzasztó együgyű, és felsőbbrendűnek hiszik magukat, mivel úgy gondolják csak pest az ország, a többi nem.

Nekem "alacsonyabbrendű vidékiként" eszem ágában sem lenne pestivel összejönni!

2013. febr. 2. 00:16
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ne bántsd, legalább őszinte. :)"

Én is az vagyok. :)

2013. febr. 2. 00:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre, h a Bp.-i fiúk, férfiak inkább vidéki lányt, nőt keresnek. Bár ez az én meglátásom, tapasztalatom. Egyszer megkérdeztem mér vidékit, azt mondta, normálisabbak, nem beképzeltek. Ismerek jó fej Bp.-i lányokat, is s vidéki bunkót is. Szerintem szerencse kérdése.
2013. febr. 2. 02:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Az internet korában már teljesen mindegy. Ahol több ember él, statisztikai alapon nagyobb a kínálat is. De hiába laksz egy 40 ezres lakótelepen, hogyan találod meg a hozzád illőt?
2013. febr. 2. 05:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!