Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy afrikai férfival?
Elmondanám Nektek, hogy Nyugat Európában értelmes ember nem fekszik l.e gumi nélkül a saját barátjával/barátnőjével, csak az AIDS teszt után!! Nem ciki elküldeni a csajodat/barátodat aids tesztre, hanem az a ciki, ha nem teszed meg...
Németországban jártam egyetemre. A barátommal 1-2 hónapig gumit használtunk, aztán előállt azzal, hogy lassan elmehetnék tesztre. Én először néztem egyet.
Aztán megkérdeztem pár német barátnőmet.
Akko meg ők néztek egyet, hogy miért, hülye vagyok? Úgy akarok gumi nélkül szexelni egy 30 fölötti pasival, hogy nem küldöm el én őt (vagyiks nem megyünk el kölcsönösen) AIDS tesztre...
Szóval, a fejletteb részén a világnak ez a normális hozzáállás:-)űAzóta már itthon is votlam teszten, az új barátommal, a Mária utcában....
És eszedbe ne jusson gumi nélkül a teszt előtt szexelni a sráccal! De mással se....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!