Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Acsricsi kérdése:
Hogyan szerezhetek meg 1 lányt aki nagyon megtetszett?
Figyelt kérdés
Szóval van 1 lány aki nagyon megtetszett szoktuk egymást nézni de még sosem beszéltem vele. 12 éves. Nem merek odamenni hozzá hogy megmondjam neki hogy tetszik. Félek hogy beégek (még sosem volt csajom) :). Valami tanács?2013. febr. 1. 20:28
1/5 anonim válasza:
Ajándékozz neki sütemény formájú homokozóformát.
2/5 Tomark válasza:
van facebookotok? ha van mindkettőtöknek, akkor nem is kell tovább beszélnem, innentől tudod a dolgodat
de ha nem érted a célzást: irj rá facebookon
4/5 A kérdező kommentje:
20:35 értem a célzást. be is jelöltem már hétfön de még nem jelölt vissza
2013. febr. 1. 20:49
5/5 csak1érdeklődő válasza:
Szerintem próbálj megtudni dolgokat. Nem olyanokra gondolok, hogy milyen fiúk az esetük, hanem milyen ízlése van zene, sport, téma, film vagy bármi más. Ezeket ne egyenesen tőle, inkább 1 jó barátnőtől, akiben megbízik, és te is ismered. Először a választott barátnéval ismerkedj, de próbálj úgy beszélni vele, hogy a szándékod ne látszódjon. Megfelelő időben kérdezgess a lányról aki tetszik neked, de ne állandóan. Ezt vmi ürüggyel kezd el ezt a hadműveletet, mit tom én pl: egyik tanár megkért titeket h gyűjtsetek vmiről együtt, és ha taliztok akk megvan a megfelelő pillanat a kezdésre. Ha már meggyőzted a barátnét arról h te jófej vagy, jó barátságba kerültök, akk mond el neki, h ki tetszik neked. Ennél a pontnál két dolog lehetséges: 1 vagy minden összejön, és segít, akkor szerencsés vagy. 2 megtetszettél neki, és megbántod a vallomással. Ha 2. történik, akk veszett ügy, hagyd a fenébe. Erre nagyon figyelj. Ha az 1. opció lép életbe, akk itt vége a válaszomnak, onnan együtt kell kitalálnotok, innen csak 1 médium jósolhat. Vigyázz, hogy ne kerülj nagyon mély a barátságba a lánnyal(aki tetszik) mert abból nem lehet kitörni. Ha mégis, akk a kapcsolat kb 2 hónapig tartana. Erre is figyelj. Hamarabb jöjjetek össze, mint hogy túl jó barátok legyetek. Ennyit tudtam segíteni, remélem hasznos volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!