Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen pasikról?
Figyelt kérdés
Tetovált felkarok, mell, hát. Nagydarab, de nem kövér, csak van pocakja. Kopasz de szakállas. Értelmes válaszokat várok. Előre is köszi. 20/L2013. febr. 1. 09:47
12/18 anonim válasza:
Lehet hogy amúgy a legjobb fej a világon.
13/18 anonim válasza:
ehhez meg kéne ismerni,egy leírásból semmit sem következtetek
14/18 anonim válasza:
Számomra nem visszataszító. Nem átlagos külső, de engem nem igazán érdekel, kinek milyen stílusa van.
15/18 anonim válasza:
Sosem fogom megérteni, hogy egyes csajoknak az ilyen külső hogyan tetszhet jobban, mint egy kisportolt, tetoválás és piercing mentes test, de hát be kell lássam, nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be. Mint ahogy pl. én a kismellű vékony/sportos lányokra bukom, én nem bírom a telt, nagyseggű, nagymellű csajokat...
17/18 kiváncsifáncsy válasza:
Nem ítélnék elsőre. Nekem is van olyan ismerősöm, akit máson keresztül ismertem meg, amúgy szóba sem álltam volna vele, mert "rosszarcú":) - tetkós, most már kopasz is, kövér is, és szakállas - de ártalmatlan:). Inkább sokat beszél, és udvarol (minden nőnek). Persze nekem ez nem jön be, de nem vagyunk egyformák.
18/18 anonim válasza:
Félnék tőle, nekem nem tetszene. :( 23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!