Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Joggal esik rosszul az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal esik rosszul az, hogy a barátom maszturbál nőkre, mikor én ott vagyok Neki?

Figyelt kérdés
Ő kikötötte, hogy Neki szükséges a napi 1x szex. Nekem nem. Ugye itt találni kellene középutat, amit Én engedek is, tehát csinálom, mikor szeretné, de azért nekem sem lehet mindig ehhez kedvem. Ha nincs, vagy nincs kedvem, akkor azonnal flegma és Neki "mennie kell haza". Ez így normális dolog? Vagy joggal vagyok ilyenkor besértődve?
2009. szept. 3. 00:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én is nehezen aludnék el ha közben mellettem ott lenne egy jó nő, szóval igaza van. :)
2009. szept. 3. 01:00
 12/15 anonim ***** válasza:

A csajoknak mért kell mindig azt hinni, hogy a pasiknak csak az kell?

És majdnem kétéves kapcsolatban, normális hogy naponta akar. Még az is ha többször.

És nem látok benne semmi rosszat, ha egyre gyakoribb az a közös tevékenységetek :)

2009. szept. 3. 01:05
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

"Mintha én nem lennék elég neki... Borzasztó érzés..."

Igen, erről van szó. nem vagy elég, és meg is mondta Neked. Nem értem mi a bajod? Amúgy Ha kivernéd neki, az kb 5 perced venné el, de ha ezt akarja, és szüksége van rá, megtehetnél ennyit érte.

2009. szept. 3. 09:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem sincs mindig kedvem a szexhez, nekem heti 2 is elég lenne, de a páromnak nem. Naponta legalább 2x 3x szeretne szeretkezni. És mivel ő a pasi, neki nagyobbak az igényei h úgy mondjam engedek neki. Nem azt mondom h abszolút nem élvezem mert azért jó, de őt nézem h elégedett legyen. Mindent megtesz értem, ápolgatja a lelki világomat(nem minden pasi tenné meg) ennyit megérdemel:)

Azon én sem filózom inkább h h és mikor masztizik(bár mindig észreveszem rajta), az az ő dolga, ugyanúgy minthogy az az én dolgom h én mikor masztizok és mire.

Régen foglalkoztam vele és mindig szar érzés volt.

Barátodról meg annyit, h enyhén szólva tapintatlan veled. nem kéne h ennyire egyértelművé tegye h azért megy haza mert te nem szexlesz vele. Én azt mondom amelyik pasi megérdemli annak azért igyekezni kell megadni azt amit szeretne, aki meg bunkó azzal meg abszolút nem kell törődni. Döntsd el h a barátod hova tartozik.

2009. szept. 3. 10:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 3. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!