Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18éves srác 14éves csajjal?
Sok ez a korkülönbség?
18/F
én 17 évesen összejöttem egy 14 éves csajjal... az egy dolog, hogy bitang nagy kannái voltak, szóval testileg bőven oké volt.. sőt.. libidója is több volt a kelleténél..
de a jelleme éretlen még, 3 hét után dobtam, pedig még egy hét és meg is dughattam volna... nem volt jó, még nem tűnt igazán társnak..
szóval én nem ajánlom! (meg a haverjaid lepedoznak majd:D)
F19
Nem sok.Csak gáz.
Másrészt már a 18 éves dugni akar.A csajnak meg még nem kéne jó 2-3 évig
Szerintem sok. Nem is kicsit! Kedves fiú! Ha szereted
igazán ezt a kislányt, tudsz még várni rá! Még olyan
fiatalka.
5ös, azt viszont vedd figyelembe, hogy senki nem mondhatja magáról, hogy érettebb a környezeténél.. csak a környezete, vagy inkább az, aki felette áll, az mondhatja, hogy így van e vagy sem!
nem vétózom meg amit mondtál, de a legtöbben a korosztályodban azt hangoztatják, hogy érettebbek a társaiknál, aztán mégis ugyanúgy viselkednek:S
Szerintem egyáltalán nem sok. A barátom 23 én meg 16 vagyok.
Szerintem ha a szülőkkel nagyon jó barátságot kötsz, akkor engedékenyek lesznek a lányukkal kapcsolatban és nem lesznek kételyeik, hogy rendes vagy.
De akkor annak is kell lenned valóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!