Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol ismerkedjek az interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek az interneten lányokkal?

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm akit az interneten ismertem meg egy játékban, és úgy gondolom hogy ez másodszor is lehetséges... Tudom, lehet hogy arra gondoltok hogy mért internet, hát azért mert ott akarom és kész... erre írjatok és ne bulihelyeket, ne társkeresőket, hanem hogy holvannak a neten?? pl league of legends, csak ott nagyon nehéz magyarokkal találkozni, de hogy még lány is legyen az álom...szóval hol? cs 1.6, honfoglalóba próbálhatom? vagy hol vannak még? légyszi segítsetek :SS ti is lányok :DD 15/F

2013. jan. 31. 19:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
wline chat,brutalchat,twoo,badoo,stb
2013. jan. 31. 20:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Én a muonline nevű játékkal játszottam, ott ismerkedtem meg a párommal. Nem társkeresés céljából játszottam, de így hozta az élet. Már 4 éve leszünk együtt februárban. :)

Azóta játszottam még a Cabal online játékkal, elég sok a magyar játékos, talán találsz 1-2 lányt is. :)

13/15 A kérdező kommentje:

ez de kedves xDD kimondta hogy rámozdultam....?

lolozni se lehet? -.-

14/15 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. jan. 31. 20:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Telóra letölthető egy qeep nevű cucc,online játék.Átlag 20ezer online felhasználó,vannak magyarok is bőven.
2013. jan. 31. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!