Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/15 anonim válasza:
Nem nagy a korkülönbség szerintem. Belefér. :)
13/15 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy egyre több hasonló korú (jó) nő fiatalabbakkal kezd. "Cukibbak, hamvasabbak, gyorsabbak..." stb, stb. Nem ez a lényeg.
Néha csak szexet akar tőle, van, hogy ebből más is alakul, van, hogy nem.
Ezek általában nem azok a nők, akik idősebb családfenntartót keresnek maguknak.
14/15 anonim válasza:
Ez a 7 év tényleg relatív. Nem mindegy, hogy egy 11 és egy 18 éves vagy egy 23 és 30 éves között van. Már csak azért sem mert az egyiket a törvény bünteti.
15/15 anonim válasza:
21 évesen egy 28 éves nővel jöttem össze ... pár év után házasság és három gyerek lett belőle ... nem bántam meg ... :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!