Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merek odamenni hozzá....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek odamenni hozzá. Pedig nagyon szeretném megismerni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nyáron írtam myvipen az egyik lány évfolyam társamnak, hogy szívesen megismerkednék vele.(Hozzá kell tennem hogy csak látásból ismerjük egymást.) De erre ő azt írta hogy nyáron nagyon ritkán van otthon és nem használja az msnt, de ha egyszer fent lesz majd beszélünk.Most itt a suli és még egyáltalán nem is beszéltünk, de nem merek odamenni hozzá.És ha látom nem is köszönök neki.Egyébként nem tudom hogy vissza köszönne-e.Tudjátok ha meglátom lefagyok és bármit megteszek hogy nehogy beszéljünk.Példa: Ha buszon látom, hogy felszáll és van mellettem hely tettem hogy alszok.Pedig nagyon szeretném megismerni.Mégis mivel kelthetném fel szolidan a figyelmét?Mert nem hiszem hogy odatudnék menni hozzá.

17/F

2009. szept. 2. 19:56
 1/10 anonim ***** válasza:

szerintem ha a közelben látod és te a haverjaiddal vagy akkor nevess hangosabban hogy felfigyeljen rád:D nálam bejött

17F

2009. szept. 2. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A busz az jó hely. Viszont a gondodra csak egy megoldás van; ha megembereled magad és odamész!!!
2009. szept. 2. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
17F
2009. szept. 2. 20:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt sok ilyen szitu....én se léptem.Utanna pedig megbántam.Menj oda hozzá, kérdezd meg h van e valamikor kedve msnen beszélni...örülni fog neki ha odamész hozzá
2009. szept. 2. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki hogy köszönsz neki! Ha nem harapja le egyből a fejed akkor esetleg "Nyarad hogy telt?" kérdéssel folytasd. No ha még itt is életben vagy akkor mesélhetsz a te nyaradról. Ha nem tudsz beszélni a te nyaradról beszéltesd őt, merre voltak, kivel, hol is van ez+az, mit láttak stb.

Elvileg ezek után még nem fogja leharapni a fejed, bááár a mai lányok már másak :D

2009. szept. 3. 09:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem gondoljátok hogy ciki lenne köszönni?Már 4 napja suli van de még egyszer sem köszöntem.
2009. szept. 3. 15:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki és ha visszaköszön az már egy jó jel!!
2009. szept. 4. 16:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen ilyenkor már a direkt megközelítés nem igen nyerő...de pl ha felszáll a buszra ne tettesd hogy alszol, nézd meg hogy melléd ül-e. De egyszerűbben is lehet ezt...pl szemezz vele, mielőtt odamész hozzá, vagy lehetsz kém is pl ismerkedj össze egyik barátnőjével:D egy közös barát sokat segíthet ha jól tudod csinálni...akár közös partik által is.
2009. szept. 4. 16:29
 9/10 Kankalin ***** válasza:
Jól csinálod kisbarátom, ne köszönj neki, ha közelít csinálj úgy mint aki alszik, magasról sz...rd le, ebből biztosan tudni fogja az a szerencsétlen, hogy bejön nálad! :)
2009. szept. 4. 16:55
 10/10 anonim ***** válasza:
a csajozásitanácsok.hu-n olvasd el a könyveket, és iratkozz fel az összes hirlevélre, olvass el mindent, vegyél egy Axe Dark Temptationt-t és ne félj semmitől:)
2009. szept. 4. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!