Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom, hogy ő az akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy ő az akit keresek? Bővebben lenn

Figyelt kérdés

Na nem ilyen egyszerű! :)

Szóval, 17 éves vagyok, fiú, és hát ugye mint minden hasonló korú társamhoz, ha meglátok egy szép lányt akármelyik korosztályban (14-24), dolgoznak a hormonok.

Mikor tudom, hogy ő csak egy csak aki, jól néz ki és (khmmm)ném, és honnan tudom akivel tényleg komolyabb kapcsolat lesz a jövőben. Ne vess meg, nem volt még barátnőm. "Rajok", lenézők kíméljenek!

Köszönöm a válaszokat

17/F

2009. szept. 2. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
tudhatod ha például ránézel és nem csak a khmmm-ölés jut eszedbe róla,hanem az hogy na,őt meg akarom ismerni!:D
2009. szept. 2. 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát ha úgy érzed hogy csak "khmmm" lenne de nagyon akkor úgyis csak arra kéne. EZT ELSŐ RÁNÉZÉSBŐL NEM IGAZÁN LEHET MEGÍTÉLNI. De vannak olyan lányok akire ránézel és nem az jut eszedbe hogy húú de odatenném, hanem ránézel és egyszerűen leblokkolsz mert megfog benne valami. Na ők lesznek azok akik iránt nem csak szexuális vonzalmat érzel.
2009. szept. 2. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!