Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított már valaki a párjával dohányzás miatt?
Még nem szakítottam vele, mivel megmondtam neki 1 hónapja, h vagy a cigi vagy én, és halálkomolyan mondtam ezt neki... azóta cigiről még 1 szótsem halottam tőle... meg szagát sem éreztem rajta, most vagy nagyon jól titkolja, vagy tényleg képes volt értem "letenni".... nem volt rászokva csak ha adtak neki akkor elszívta,és sajnos általában kapott...
De ha kiderülnek dolgok én nem leszek hajlandó vele járni, már csak azért is mert teljes mértékben cigi ellen vagyok, és mert már a kapcsolatunk legelején azt mondta h nem szokott cigizni, és a cigi szar, erre tessék...
16/F
18:52-nak válaszolnék
Igen, lehet h még nem zavarja, de mikor már teljesen átveszi a szád azt a büdös szagot, és mikor már 30évesen tiszta ránc leszel a cigitől, ne csodálkozz h majd félrelépeget a barátod, esetleg férjed....
lehet kezdeni lepontozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!