Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakított már valaki a párjáva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított már valaki a párjával dohányzás miatt?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán miért kell rászokni?:)na mind1 attól függ ha meg kéred bizonyos dolgokra pl hogy a közeledbe ne gyújtson rá stb és nem tartja be akkor egyértelmű de abban is van valami amit a második írt
2009. szept. 2. 19:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Még nem szakítottam vele, mivel megmondtam neki 1 hónapja, h vagy a cigi vagy én, és halálkomolyan mondtam ezt neki... azóta cigiről még 1 szótsem halottam tőle... meg szagát sem éreztem rajta, most vagy nagyon jól titkolja, vagy tényleg képes volt értem "letenni".... nem volt rászokva csak ha adtak neki akkor elszívta,és sajnos általában kapott...

De ha kiderülnek dolgok én nem leszek hajlandó vele járni, már csak azért is mert teljes mértékben cigi ellen vagyok, és mert már a kapcsolatunk legelején azt mondta h nem szokott cigizni, és a cigi szar, erre tessék...

16/F

2009. szept. 2. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:
97%

18:52-nak válaszolnék

Igen, lehet h még nem zavarja, de mikor már teljesen átveszi a szád azt a büdös szagot, és mikor már 30évesen tiszta ránc leszel a cigitől, ne csodálkozz h majd félrelépeget a barátod, esetleg férjed....

lehet kezdeni lepontozni...

2009. szept. 2. 20:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne tartoznak a másikra (már megint a egy "bunkócigis", hozzáállás)? Szerinted jobb esetben nem kib@szott irritáló az, hogy rohadt büdös vagy cigi után? Rosszabb esetben mikor a másik előtt szívod el nem zavar, hogy mérgezed (ha már te ilyen h*lye vagy, hogy rászoktál leszarom, de másnak ne okozz kárt)? Igen, igaza van aki azt mondja kizáró ok a cigi. Sose jönnék össze bagós lánnyal, max egy dugás, semmi több.
2009. szept. 3. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!