Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becsaptam 1 fiút, látni sem akar. Mit tegyek?
légyszi CSAK normális válaszokat és megy a zöld kéz!
hazudtam neki a képem miatt :( nem kell kioktatni, már megbántam és ezt el is mondtam neki!!
Érthető, hogy hallani se akar rólam! De nem tudok beletörődni :(
Már olyan gondolataim vannak, hogy küldök neki 1 dalt a rádióban :/
Muszáj neki írnom, meg is van fogalmazva szépen, de nem zaklatás már? Fb-on már nem tudok, így maradt az iwiw... :(((
vélemény?
Akkor viszont az lesz a baj h a barátnőd tetszett neki és már kép alapján belezúgott te meg nem tetszettél neki és ezért csalódás érte.
Ez olyan , hogy: fúú de jól néz ki, fúú ez meg mégsem
szóval ez a fiú tényleg különleges, nem csak arra kell neki valaki!
mindent megtudtam róla, végigbeszéltük az éjszakákat, ő is mindent tud, csak kis füllentés volt :((
fiúk! Ha tényleg annyira megkedveltek valakit (és a belsőt is), mint állítólag ő engem, mit tegyen a lány, hogy ne haragudjatok ennyire??
Ez neked kis füllentés...?
Már a kezdet kezdetén átb@sztad ezzel elég csúnyán, természetes, hogy bizalmatlan. Hagyd békén !!! Ezt komolyan mondom. Bocsánatot kértél, rendben van, fogadd el, hogy vége. Ha nyomulsz, erőlködsz, még szánalmassá is fogsz válni a szemében... Hagyjad.
oké, igazatok van :( békén hagyom..
köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!