Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Becsaptam 1 fiút, látni sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becsaptam 1 fiút, látni sem akar. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

légyszi CSAK normális válaszokat és megy a zöld kéz!

hazudtam neki a képem miatt :( nem kell kioktatni, már megbántam és ezt el is mondtam neki!!

Érthető, hogy hallani se akar rólam! De nem tudok beletörődni :(

Már olyan gondolataim vannak, hogy küldök neki 1 dalt a rádióban :/

Muszáj neki írnom, meg is van fogalmazva szépen, de nem zaklatás már? Fb-on már nem tudok, így maradt az iwiw... :(((

vélemény?

2013. jan. 30. 16:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkor viszont az lesz a baj h a barátnőd tetszett neki és már kép alapján belezúgott te meg nem tetszettél neki és ezért csalódás érte.

Ez olyan , hogy: fúú de jól néz ki, fúú ez meg mégsem

2013. jan. 30. 16:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Itt már nincs mit tenni. Jól átvágtad a fejét. Férfiként mondom, hogy ez a legnagyobb sz.métség, amit egy nő tehet rögtön a legelején. Nem bocsájtanék meg neki soha.
2013. jan. 30. 17:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Felesleges erőlködnöd, csak mégjobban lejáratnád magad! Most remélem tanultál az esetből. Nézz előre és keress mást!
2013. jan. 30. 17:06
 14/18 A kérdező kommentje:

szóval ez a fiú tényleg különleges, nem csak arra kell neki valaki!

mindent megtudtam róla, végigbeszéltük az éjszakákat, ő is mindent tud, csak kis füllentés volt :((

fiúk! Ha tényleg annyira megkedveltek valakit (és a belsőt is), mint állítólag ő engem, mit tegyen a lány, hogy ne haragudjatok ennyire??

2013. jan. 30. 18:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez a hajó már elment.
2013. jan. 30. 18:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez neked kis füllentés...?

Már a kezdet kezdetén átb@sztad ezzel elég csúnyán, természetes, hogy bizalmatlan. Hagyd békén !!! Ezt komolyan mondom. Bocsánatot kértél, rendben van, fogadd el, hogy vége. Ha nyomulsz, erőlködsz, még szánalmassá is fogsz válni a szemében... Hagyjad.

2013. jan. 30. 18:51
 17/18 A kérdező kommentje:

oké, igazatok van :( békén hagyom..

köszi mindenkinek.

2013. jan. 30. 18:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Semmit, törődj bele a megváltoztathatatlanba. Én sem látnálak szívesen egy ilyen eset után...
2013. jan. 30. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!