Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy kérés egy férjhez, hogy csörögjön napközben vagy írjon egy sms-t, ha nem ér haza szokott időben?
Csak azért, mert a gyerekért el kell menni a bölcsődébe. És minden 2. héten úgy dolgozom, hogy ő a soros. Persze, megtudom oldani azt, hogy odaérjek a "zárórára" (du. 4 legkésőbb), de nyilván ezt a munkahelyem nem nagyon szereti. Főleg akkor nem, ha váltott heteim vannak és a hosszú héten du. fél6-ra érek haza.
Akkor pedig már nincs nyitva a bölcsőde. A gyereket meg persze nem rakják ki az ajtó elé, amíg valaki érte nem jön.
Így lett megbeszélve a férjemmel, hogy 2 hetente neki kell érte mennie.
Nem szoros az időbeosztása, mert egyetemen dolgozik és rugalmas időbeosztásban. Leginkább az előadásai/óráitól függ.
Viszont én meg holnap számíthatok egy szép kis lebaszásra, hogy megint miért jöttem el hamarabb és miért adtam át más kollégám nyakába a munkát, ami egyrészt határidős, másrészt nekem kell megcsinálni.
Igaz, nem halnánk bele, ha a gyerek 3 éves koráig itthon maradnék, De:
- vágytam már vissza dolgozni
- a lányunk is jól érzi magát a bölcsibe és jól fejlődik
- a férjem is támogatott a döntésembe.
Az ő szülei 120 km-re élnek, az én szüleim a kerületben. Mind a ketten aktívan dolgoznak, tehát ők sem tudnak ugrálni.
A nővérem is dolgozok, a sógorom pedig időnként tud csak elszabadulni a gyerekért.
Már mondtam a férjemnek, hogyha ez így halad, akkor minden 2. hétre veszek fel egy dadust, de azt mondta, hogy meg ne próbáljam. Nem hagyja, hogy más nevelje a gyerekünket..
*halnék
Bocsánat.
5
Miért ne állapodtok meg abban, hogy mikor a férjed a melóból indul rád csörrent. Ebből tudod, hogy elfelejtette pl vagy sem a gyerekért menni...
Szerintem nem...nálunk legalábbis működik...vagyis akkor hív mikor indul...vagy ha nagyon sokat késik...
Arra már nem emlékszem hogy megkértem-e rá vagy magától hív, arra meg hogy tudjam mikor érkezik szerintem értelmes indokom van(mikorra legyen meleg kaja)
Nincs ebben semmi rossz...
Nem nagy kérés. :)
Miért nem fűlik ehhez a foga a férjednek?
Szerintem nem nagy kérés. Félórás késés esetén persze nem hívogatunk, de ha már 1 óra vagy több, akkor szólunk a másiknak.
Többek között azért is, mert pl. általában miután hazaértünk együtt főzünk valamit. Nyilván ha én nem érek haza időben, ő ne várjon rám addig éhesen, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!