Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veszélyben a boldogságom, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horvát Sára kérdése:

Veszélyben a boldogságom, de ugyan ki a hibás érte? Fél éve élek együtt a barátommal, nagyon szép és jó minden, kivéve mikor nem!

Figyelt kérdés
Azt tudni kell,hogy mindketten elváltak vagyunk,30 évesek,sok sok sérelemmel a szívünkben.Az a problémám,hogy olykor beköltözik egy érzés a szívembe,HOGY NEM SZERET ENGEM ELÉGGÉ!!! Ilyenkor mindig addig pörgök,míg összeveszünk.Azt mondja hisztis vagyok! Elég ha hamarabb elalszik mint én,és nem ölel át este.Vagy kicsit rosszabb napja van,és nem bújik folyton.Félek hogy nem hiábavaló a megérzésem.Viszont nem jár sehova nélkülem,minden idejét az én társaságomban tölti,elköltözött hozzám egy másik városból,és feladta az eddigi életét értem.Mégis úgy érzem nem szeret eléggé.Mert szeretném hogy kényeztessen,hogy éreztesse hogy fontos vagyok neki...de azt mondja ő nem olyan beállítottságú!A gyerekeim is imádják...de nem tudom leküzdeni ezt az érzést...szerintetek velem van a baj,vagy csak nem passzolunk egymáshoz? Olyan jó lenne megbízni benne!!!
2013. jan. 30. 09:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
caM008, sajnos az ember olykor képtelen reálisan átlátni dolgokat, ezért írtam ki ezt a kérdést...fél évvel ezelőtt nevettem volna ha valaki azt mondja nekem,hogy erre fogok kényszerülni...sokszor egy kívülálló jobban átlátja a dolgokat...
2013. jan. 30. 10:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Figyelj csak, szegény ha fáradt, vagy ha rossz napja volt, akkor ne fáraszd még az amúgy teljesen felesleges hisztijeiddel is. Ezzel nagyon meg lehet mérgezni valakit. Rossz napja van, és azzal kell hazamennie, hogy tudja, hogy még hiszti is lesz. Nyugodj meg, és élvezd. Örülj, hogy találtál új kapcsolatot, amiben boldog is lehetnél, ha nem agyalnál ennyit...
2013. jan. 30. 10:23
 13/16 anonim válasza:

Veled van a baj.

És ha nem hagyod, hogy magát adja, akkor őt is el fogod veszíteni.

(Ha én ennyi mindent megtettem volna valakiért, és még mindig nyaggatna, már csomagolnék, úgyhogy embered még türelmes is.)

2013. jan. 30. 10:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd vissza magad és rájössz:

"NEM SZERET ENGEM ELÉGGÉ!!!" vs.

- "minden idejét az én társaságomban tölti"

- "elköltözött hozzám egy másik városból"

- "feladta az eddigi életét értem"

- "gyerekeim is imádják"

Az a baj, hogy a nők állandóan elégedetlenek. Gondolom, ha a gyerekeid imádják, akkor ő ezért elég sok mindent megtett. Nem bizonyítja eléggé az érzéseit, hogy még a gyerekeidhez is így áll hozzá? Az egész eddigi életét feladta miattad? Ez a baj a nőkkel, állandóan egy újabb bizonyítási kényszert erőltetnek a férfiak nyakába és csodálkoznak, ha elegünk lesz az állandó nyaggatásból. Mivel bizonyítson még szerencsétlen? Mit vársz még tőle, mit tegyen még meg, azon felül, hogy mindent feladott már érted, ahogy írtad?? Meg sem érdemled ...

"nem bújik folyton", "szeretném hogy kényeztessen", "nem ölel át este"

Talán beszéld meg vele az ilyen igényeidet. Én olyan vagyok, hogy szeretem átölelni a párom, szeretek vele összebújva lenni és átölelkezve elaludni. Viszont volt olyan kapcsolatom, ahol ez a párom agyára ment, mert ő nem ilyen volt és idegesítettem ezzel! Tehát ebben a dologban mindenki más és közösen kell kompromisszumra jutni. Ha neked ez kell, de ő nem ilyen, akkor jussatok egy közös megegyezésre, hogy mindenki megkapja a magáét.

2013. jan. 30. 10:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Most változtass a hozzáállásodon vagy el fogod őt veszíteni.. Nem kell sok, csak értékeld, hogy veled van..
2013. jan. 30. 10:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

1, ha valaki nem szeret ugy mint ahogy te azt elvarnad,meg nem jelenti azt, hogy nem szeret teged szive teljes szeretetevel

2, ha tul sokat agyalsz a dolgokon,elfelejtesz boldog lenni

3, az elottem valaszolok nagyon szepen felvazoltak neked a helyzetet,mellejuk allok.

sok sikert es boldogsagot :)

2013. jan. 30. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!