Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2013. jan. 29. 21:24
Sokan rávágják hogy 14. De szerintem fiú és lány esetében egyaránt inkább 16-17 éves kortól érdemes kapcsolatot kialakítani.
2013. jan. 29. 21:25
13/24 A kérdező kommentje:
Amúgy a hugom azért haragszik rám nert bdmostam egy nagyot a "pasiijánaaaak" és ezen nagyon kiakadt de nem nagyon foglalkoztam (valami 16 éves "fűmen" volt :D)
14/24 A kérdező kommentje:
Am 8as! Hát a hugom velem osztotta meg a multkor, hogy azon gondolkodik meddig maradjon szűz... Én rávágyam, hogy 18-19, neki meg elkerekedett a szeme: ő 14-15-re gondolt...
Szerintem is az a 16-17 év az ideális minimum. Az alatti gyerekek teljesen felelőtlenek! Persze ész nélkül mind tud kefélni... Azt hiszik magukról, hogy érettebbek a koruknál, pedig a valóság nem ezt mutatja.
2013. jan. 29. 23:26
Amúgy sajnálom kérdező, de a hugod egy r.anc, az is marad, sőt rosszabb lesz, ha csak "ki nem növi". Ha nem elég hamar felcsinálják, aztán nevelheti a kölykét egyedül.
2013. jan. 29. 23:27
Az itt a gond, hogy összeáll valami gyökér hülyegyerekkel aki majd jól kihasználja, kefélgeti és azt hiszi majd, hogy az neki milyen jó. 1-2 hét után rájön, hogy mégsem olyan jó, mert a gyerek cask kefélni tud, de érzései nincsenek, szeretni, szeretkezni egyáltalán nem tud, azt sem tudja mi az a szó. Pár hónap alatt elmegy az egésztől a húgod kedve, szakít a gyerekkel és utána nem akar majd mást, nem akar szexelni vagy bánatában mindenkihez befekszik vaaagy talán majd ebből fog rájönni, hogy nem elég kutya módra kefélni, neki érzésekre is szüksége van, mivel nőből van.
Elég szar érzés, ha ezt az ember a saját bőrén tapasztalja, főleg olyan fiatal korban. Később tuti nem lesz rá büszke, de hát az ő élete.. a szüzességgel kapcsolatban mindenkinek csak 1 lövése van.
2013. jan. 30. 01:55
Én úgy gondolom, hogy a legalsó elfogadható korhatár, az a 15. Én 15 évesen csókolóztam először, 16 évesen volt az első szexuális élményem, és 17 évesen veszítettem el a szüzességem. A mai világban ez átlagosnak számít. 18/N
2013. febr. 1. 22:34
13 nem korai,ha nem nagykorúval van.
2013. febr. 1. 22:36
nekem 16 évesen volt az első "kapcsolatom" de akkor még nem éreztem magam elég érettnek... most 20 évesen érzem azt, hogy na igen, már lehetne komoly kapcsolatom, felkészültem... tudom, sok mindenki fog hülyének tartani, de ez van :D
2013. febr. 1. 22:39
Kapcsolódó kérdések: