Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran mentek bele alkalmi kapcsolatokba állandó párkapcsolat mellett?
Egyet értek az előttem szólóval. Nem lépek félre, a biztos esti szexet nem adom fel egy kalandért. Nem azért öltem a kapcsolatunkba annyi energiát, hogy eldobjam egy kalandért. És vele is tudok, extrém, kalandos helyzeteket kialakítani.
40/F
jó olvasni, hogy ennyi hűséges ember van itt. Az utolsó előttinek csak annyit, bár lehet hogy csak én gondolom így, de szerintem aki megtette az nem írja meg, mert kap egy két lepontozást esetleg.
Én sem megyek bele semmibe, 2 éve van barátnőm. Ha olyan helyzet van, mindig az jut eszembe, hogy mi lenne ha a helyében lennék, és velem tennék meg. Nah nekem nem hiányzik sem az, hogy tönkretegyek egy jó kapcsolatot, sem az, hogy lelkiismeret furdalásom legyen amiatt, amit tettem és nem mondom el. Tehát inkább nem teszek ilyet, szeretem a párom.
Már amiatt lelkiismeret furdalásom lenne, ha nem lenne barátnőm, és egy olyan csajjal feküdnék le akinek van barátja. És azért fiatalok közt is vannak hűségesek ;)
18/F
Én speciel nem csalom meg a barátnőmet. (2 éve vagyunk együtt, szóval lehet nem irányadó a szavam a témában.)
Szerintem ha már járok valakivel(pláne ha házasok vagyunk) tartozom ennyive neki. És én sem örülnék neki, ha a partnerem máshol keresne kielégülét.
Ha szertenél félrelépni, kérd ki az engedélyét... Úgy legajább tiszta.
"Ha szertenél félrelépni, kérd ki az engedélyét... Úgy legajább tiszta." >>> ezt komolyan gondolod? :) és szerinted hány olyan ember van aki erre azt mondanád hogy: "persze drágám, menjél!" ?
Én speciel eddig nem csaltam meg a barátom, pedig lenne valaki akivel megtehetném, de a párom sajnos megcsalt. Szerintem nagyon sokan teszik ezt, csak egyszerűen nem derül ki, csak most épp ők nem írnak ide :)
Micsoda provokatív kérdés! ;)
Nem keresem, jön az magától. Szerintem sokan találkozunk szembe a helyzettel, az a kérdés, mit lépjek? Ezért kérdeztem meg itt a többieket, érdekelt, mások mit tesznek ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!