Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat vagy karrier?
Hát ez nem könnyű, de ha nincsenek beteg szülei vagy akire vigyáznia kéne rajtad kívül, aza nem köti őt ide túl sok minden, és te most csak egy számot mondok keresnél 500 e Ft/hó és itthon meg kettőtök fizuja volt kb a fele, akkor megérné neki elmennie veled még ha itt is hagyja az állását.
De talán őt nem is ez izgatja hanem az hogy pasikat fotózol, és hát biztos felmerül benne, hogy tuti lenne ott külföldön veled más is....inkább féltékeny ő mintsem a munka lenne a gond....
de csak szerintem...
Egyrészt lehet, hogy háttérbe szorítva érzi magát, mert ez nem a közös jövőtök, hanem a te jövőd, a te elképzeléseid, a te álmod, az övé vajon mi és mennyire kap szerepet a tieid közt? Másrészt az is elképzelhető, hogy tényleg féltékenyebb típus. Az is lehet, hogy nem akarja itt hagyni a családját valami miatt, vagy fél, hogy nem találná fel magát külföldön.
Téged is nagyon meg lehet érteni, mert ez tényleg egy nagy lehetőség.
Ezt nektek kell valahogy megoldani, igazából nem lehet jó tanácsot adni kívülállóként.
A tiéd logikusabb választásnak tűnik és nem hinném hogy olyan sokat veszítene ő ezzel.
Állapodjatok meg hogy max hány év. Én őszintén szólva tartanék tőle hogyha befutsz akkor nincs visszaút.
Szerintem szakítsatok és mindenkinek könnyebb és egyszerűbb lesz. Én sem élnék Svájcban, se sehol, távol az otthonomtól. Ellenben neked most adódott egy lehetőséged amit ha elszalasztasz akkor örök életre bánni fogsz és őt fogod okolni.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!