Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakított velem, összejött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem, összejött egy másik fiúval és velem csalja azt? Normális?

Figyelt kérdés

1 hete szakítottam a barátnőmmel és már összejött egy új fiúval akit én mindig is gyűlöltem és azt a fiút már az első hétben velem csalta meg,

Miért viselkedik így egy lány? és mit érez ,hogy ezt csinálja ?

20/F

2013. jan. 29. 13:36
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy csak megszokásból ült bele a lejárt faszba.
2013. jan. 29. 13:49
 12/27 A kérdező kommentje:
Nekem végig tagadta ezt a fiút,egész végig tudtam,hogy tetszik a csajnak és tudtam hogy nyáron már egyszer lefeküdtek és mindig tagadta,azt mondogatta,hogy nem tetszik nem akar tőle semmit,ezért sír a szemem,hogy már össze is jött a fiúval
2013. jan. 29. 13:52
 13/27 A kérdező kommentje:

Lehet összefogok valakit verni de nagyon csúnyán,csak az segít :(

Vagy pedig hang,kép anyagot csinálok amikor nálam van és eljuttatom a kedves másik fiúnak is.

És akkor mindenki bekaphatja

2013. jan. 29. 13:53
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen! Mindenkinek más az értékrendje! Számomra megalázó lenne a szerető szerepében tetszelegni, de mindenki máshogy van ezzel! Ha ennyire elítéled, akkor utasítsd vissza, amikor megkeres! Nyugodtan belém lehet kötni, le lehet pontozni, de én így gondolom!
2013. jan. 29. 14:08
 15/27 A kérdező kommentje:
Igen nekem is megalázó de szeretem és nagyon jó vele lenni :(
2013. jan. 29. 14:11
 16/27 A kérdező kommentje:
Se veled se nélküled érzés
2013. jan. 29. 14:12
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

" 1 hete szakítottam a barátnőmmel "

Szóval te szakítottál vele, nem ő veled...

Elakar feledni, azért van másikkal, de nagyobb valószínűséggel féltékennyé akar tenni veled, mert utálod a másik pasit...

Te vagy a szemét, már ne haragudj, de te hívod át őt... ő meg mivel szeret, mert te dobtad ki, így kap az alkalmon hogy veled lehessen, és gondolom reménykedik...

Ne őt tartsd k'rvának, mikor te viszed a rosszba.

2013. jan. 29. 14:21
 18/27 anonim ***** válasza:
Mind a ketten szánalom emberek vagytok.
2013. jan. 29. 14:29
 19/27 anonim ***** válasza:
Az bezzeg nem baj, hogy ti fiúk fűvel-fával félrekeféltek már a kapcsolat alatt is! A csaj már nincs is veled, mi jogon ekézed őt?
2013. jan. 29. 14:30
 20/27 A kérdező kommentje:

Nem én szakítottam vele hanem ő velem,és én a büdös életbe nem csaltam meg még senkit.

És b'zdmeg már olyan ideges vagyok,hogy embert fogok ölni ha így megy tovább

2013. jan. 29. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!