Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha irigykedem a legjobb barátnőm párjára?
Hosszú évek óta legjobb barátnők vagyunk, a mostani párjainkkal is kb. 2 hónap különbséggel jöttünk össze - ők ráadásul tök véletlenül még osztálytársak is volta anno középsuliban.
Kikötöm, iszonyatosan szeretem a barátomat és vele szeretném leélni hátralévő életem... csak érzelmi téren kicsit máshogy viselkedünk. Én elég rossz, elutasító családban éltem/élek, ezért nagyon szükségem van mások szeretetére, arra, hogy kimutassák, valóban szeretnek - na mármost, a párom épp nem ilyen. Tudom, hogy szerelmes, általában nem kételkedem ebben, csak nem mutatja ki, és ez nagyon fáj, mert sokszor elbizonytalanít, hogy talán mégsem szeret annyira..
Főleg,hogy mindeközben azt látom, ahogy a barátnőmnek mindenben igyekszik kedvére járni a párja. Most elviszi vacsizni, most ide vagy oda, meglepetésként virágot vagy csokit visz neki, olyan programokat szervez, amiről tudja, hogy a barátnőm odáig lesz érte.
Rendben, mindketten gazdag családban élnek, a szüleik mindent kifizetnek nekik, mi meg mindketten szűkös körülmények között élünk... de akkor is. Nem csak pénzért lehet meglepetést venni, és nem kell, hogy vacsizni vigyen vagy akármi, csak legalább néha lepne meg egy szál rózsával, egy sétával az erdőben, akármivel, amiről tudja, hogy szeretem és ingyen van.
De nem. Még a lakásuktól 3 percre lévő buszmegállóba is csak akkor jött ki egyszer meglepetésből, mikor előtte már lealább tíz alkalommal elmondtam, hogy igazán kijöhetett volna meglepni kicsit. Amikor egyszer már kiborultam emiatt és megkérdeztem, miért nem tud figyelmesebb lenni, az volt a válasz, hogy ő ilyen, nem fog állandóan bókolgatni, fogadjam el így...
De őszintén, rosszul esik. Mondom, nekem nem kell hogy napi szinten ajnározzon, ajándékot hozzon vagy valami, csak néha bár mutatná ki, hogy szeret örömet okozni nekem. Már őszintén örülni sem tudok a barátnőm állandó lelkendezésének :(
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!