Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Máshol sincs házasságban szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Máshol sincs házasságban szex?

Figyelt kérdés
31 vagyok 8 éve férjnél, eleinte se volt minden nap szex, de már ott tartunk hogy 3 honapja nem volt az idén talán 5 ször ha együtt voltunk. Azt mondja nincs velem semmi baj, biztosan tudom hogy nincs senkije. Azt mondja hogy annyira fáradt hogy alig bir reggelente felkelni, Tény hogy rengeteget dolgozik, szinte éjjel nappal, és dög fáradt ez látszik is rajta, de mégis hogy birja ki szex nélkü? Azt mondta ha majd beválalom a terhességet akkor lefekszik velem. Mindtha ez kötelesség lenne, mindhta a szex csak a gyerekcsinálásra találták volna ki. mivel nem akarok gyereket le sem fekszik velem. más feleséget is hanyagolnak, vagy csak én vgayok ilyen hülye ?
2009. szept. 1. 23:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szerintem is sok a 3 honap. elhiszem hogy sokat dolgozik, de hetvegen biztos otthon van 1-2 napot. hagyd h aludja ki magat,es utana kezdemenyezz. vagy most vannak a legjobb last minute ajanlatok, menjetek el 2esben egy hetet pl a gorog tengerre, fejenkent 150 eurobol siman megjarjatok. igy legalabb kiderul h valoban a faradtsag-e az oka.
2009. szept. 2. 09:55
 12/17 anonim ***** válasza:
23%
Nálunk sincs sok szex, havi 3-4 átlagosan, de azok nagyon jó minőségűek :) 2 éve vagyunk házasok.
2009. szept. 2. 11:36
 13/17 A kérdező kommentje:
informatikus, délután hatig a munkahelyén dolgozik, utáa hazajön és megy fel a dolgozoszobába mert féloránként csöng a telefonja hogy valami gáz van. Éjjel is bármikor csöröghet a telefonja. Hétvégégn ugyanez van. Volt nyaralás befizetve de el kellet adnom mert a párom nem ért rá. Nem az a bajom hogy nem szexelünk, hanem az idegesit hogy látszik rajta hogy tök jol meg van nélküle. Ismeröeink nem birják ki szex nélkül, ő meg nem is foglalkozik vele, ez egyszerüen nem normális dolog szerintem. A zexi fehérnemün már rég tul vagyunk, egyszerüen közli hogy fáradt. Ha rámászom, közli fáradt pihenni akar... Hát ezt nem a nőnek kellene mondania.?
2009. szept. 2. 12:31
 14/17 anonim válasza:
69%
Ne aggódj, már régen nem csak a sex tud "összetartani" egy házasságot. Máshol is van ez így, semmi baj! ha pedig nagyon szükséged van rá segíts magadon, vagy keresd máshol a szexuális kielégülést!
2009. szept. 2. 16:38
 15/17 anonim ***** válasza:
68%

Amit ÉN javasolnék az: munkahelyváltás. Tudom, hogy manapság a pénz dominál sokaknál de nem az a fontos.

Anno én is elcseréltem a vezetői állásom egy kisebb fokozatra, fele annyi felelősség, pénzzel de jut idő családra, szexre, nyaralásra. Igaz nincs 0km-es kocsim, a házon is még 20 év hitel de boldog vagyok. Látom, hogy nőnek fel a gyerekek. Ott voltam amikor elkezdtek járni, az első szó 3 ból 2 szer apa lett és ezen élményeket a pénz sose tudná pótolni.

A te férjeddel ne is vállalj gyereket, hacsak nem akarod egyedül nevelni...

2009. szept. 3. 09:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Egy fiú-lány között mindig a lány dönti el, mikor van szex, vagy mikor nincs. Én akár milyen fáradt vagyok, amikor a párom hozzám bújik, én állítok egy sátrat.
2009. szept. 4. 08:45
 17/17 anonim ***** válasza:

ez a csajok mániája, jaja, h neeeem, most fáj a fejem, neeem, most fáradt vagyok, neeeem, most csíkos zokni van rajtam, stbstb.

igazából sztem ne idegesítsen ez, h ő nem kívánja annyira. ja és mondok vmi érdekeset. eccer nálunk is volt vmi hasonló, demi megbeszéltük, és tudod mi jött ki? az, h volt egy rosszabb időszaka a barátomnak, amikor télleg hanyagolta a szexet. nekem ez feltűnt, és énis így voltam vele, mint te. h idegesített h mért nem kívánja, és sokszor kezdeményeztem, szinte csak én. aztán, mikor elvonult a rosszabb időszak, megmaradtz ez, h szinte már "direkt" szexelünk, nemcsak azért, mert télleg olyan a szitu, hanem azért, mert én folyton kezdeményeztem, mert nem törődtem ebbe bele, h ő nemkívánja. és ilyen eröltetett lett az egész, és ezért romlott meg.

majd csináltam egy olyat, h 3 hétig hozzá sem értem. ezután, "közös erővel" klett szex. majd utána megbeszéltük ezt az egészet, h mivolt a probléma, h eröltetett lett az egész, és neki utána máűr azért nemvoolt annyira kedve hozzá. én beismertem h igaza van, mert sokszor nemis vágyból akartam szexelni, hanem direkt azért, csakhogy legyen szexc, mert idegesített h ő nemkezdeményez. na és miutőn megbeszéltük, azóta minden rendben van.

nem szexelünk minden nap, de eddig sem szexeltünk mindennap. de 2-3 naponta igen, és ezelőtt is ígyvolt, ésmost végre visszaállt, és minden oké.

2009. szept. 4. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!