Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Máshol sincs házasságban szex?
Amit ÉN javasolnék az: munkahelyváltás. Tudom, hogy manapság a pénz dominál sokaknál de nem az a fontos.
Anno én is elcseréltem a vezetői állásom egy kisebb fokozatra, fele annyi felelősség, pénzzel de jut idő családra, szexre, nyaralásra. Igaz nincs 0km-es kocsim, a házon is még 20 év hitel de boldog vagyok. Látom, hogy nőnek fel a gyerekek. Ott voltam amikor elkezdtek járni, az első szó 3 ból 2 szer apa lett és ezen élményeket a pénz sose tudná pótolni.
A te férjeddel ne is vállalj gyereket, hacsak nem akarod egyedül nevelni...
ez a csajok mániája, jaja, h neeeem, most fáj a fejem, neeem, most fáradt vagyok, neeeem, most csíkos zokni van rajtam, stbstb.
igazából sztem ne idegesítsen ez, h ő nem kívánja annyira. ja és mondok vmi érdekeset. eccer nálunk is volt vmi hasonló, demi megbeszéltük, és tudod mi jött ki? az, h volt egy rosszabb időszaka a barátomnak, amikor télleg hanyagolta a szexet. nekem ez feltűnt, és énis így voltam vele, mint te. h idegesített h mért nem kívánja, és sokszor kezdeményeztem, szinte csak én. aztán, mikor elvonult a rosszabb időszak, megmaradtz ez, h szinte már "direkt" szexelünk, nemcsak azért, mert télleg olyan a szitu, hanem azért, mert én folyton kezdeményeztem, mert nem törődtem ebbe bele, h ő nemkívánja. és ilyen eröltetett lett az egész, és ezért romlott meg.
majd csináltam egy olyat, h 3 hétig hozzá sem értem. ezután, "közös erővel" klett szex. majd utána megbeszéltük ezt az egészet, h mivolt a probléma, h eröltetett lett az egész, és neki utána máűr azért nemvoolt annyira kedve hozzá. én beismertem h igaza van, mert sokszor nemis vágyból akartam szexelni, hanem direkt azért, csakhogy legyen szexc, mert idegesített h ő nemkezdeményez. na és miutőn megbeszéltük, azóta minden rendben van.
nem szexelünk minden nap, de eddig sem szexeltünk mindennap. de 2-3 naponta igen, és ezelőtt is ígyvolt, ésmost végre visszaállt, és minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!