Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek rossz ha minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rossz ha minden nap chatelek facebookon egy lányal? (Bőveben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.Van egy lány aki tetszik nekem,(nem szeretném le írni hol és mi volt ez)de az a lényeg hogy meg jegyeztem és bejelőltem facen.Rám irt hogy honann ismerjük egymást Stb.. és ekkor be indult a beszélgetés,4 napja beszélek vele chaten és tök jól elvagyunk kezdünk megismerkedni.

Szerintetek rosz ha minden nap beszélek vele esténként?(Össze szeretnék vele jönni)Igazábol nehéz ezt igy értelmeznetek mit is akarok,de nem tudom félek ha minden nap rá irok.Akkor egy idő után idegesítem vagy megunja. Helyesírásért bocsi És 15 vagyok.

2013. jan. 27. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz.Használj óvszert hogyha vele beszélsz,nehogy elkapj valamit!
2013. jan. 27. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs barátnőd, nem gáz.
2013. jan. 27. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Jaj istenem, miért lenne gáz? De ha össze akarsz vele jönni, akkor talán ne pofázz, hanem hívd randira!
2013. jan. 27. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
most már ideje lenne élőben találkoznotok!
2013. jan. 27. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de mondjuk ne írj rá egy nap... ha akar veled beszélni, kezdeményezni fog!
2013. jan. 27. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:
hát lehet egy idő után unni fogja.. várj 2-3 napot, és csak utána irj rá. addig hagyd. ha hiányzol neki, irnifog hidd el.:) ja. és hivd már el randira!:D
2013. jan. 28. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!